Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

MEDIATE s.r.o. - Ústí nad Orlicí

Pracovní pozice Vedoucí prodejny zdravé výživy

Jaké výhody nabízíme: Ubytování (možnost řešení ubytování)
Místo výkonu práce Mistra Jaroslava Kociana 31
56201 Ústí nad Orlicí
Okres: Ústí nad Orlicí
Co od Vás MEDIATE s.r.o. požaduje Dovednosti: Práce s PC
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 30 000 do 36 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká MEDIATE s.r.o. o pozici NÁSTUP ÚNOR - BŘEZEN 2023 NÁPLŇ PRÁCE: - tvorba sortimentu a prezentace prodejny zdravé výživy - odpovědnost za provoz a výsledky prodejny - prodej a komunikace se zákazníky - objednávání a příjem zboží, vyřizování faktur a dalších dokladů souvisejících s prodejnou a jídelnou zdravé výživy, příprava podkladů pro vyhodnocení výsledků prodejny a jídelny - odpovědnost za skladové zásoby prodejny a pokladní hotovost - spolupráce s jídelnou zdravé výživy POŽADUJEME: - zkušenost práce v obchodě a znalost problematiky zdravé výživy - zájem o oblast zdravé výživy a aktivní přístup k práci - organizační a řídící schopnosti - zkušenost s ekonomickým SW (Pohoda nebo Helios výhodou), Word, Excel - příjemné vystupování, samostatnost, zodpovědnost, spolehlivost a flexibilita - ochota k profesnímu rozvoji NABÍZÍME: - odměna po zapracování dle výsledků prodejny 30 000 - 36 000 Kč - stabilní pracovní místo v příjemném prostředí a přátelském kolektivu - zaškolení a profesní růst, zázemí v prosperující a rozšiřující se české společnosti - místo výkonu práce Zdravá výživa U Tří vegetariánů v Ústí nad Orlicí - práce pondělí - pátek s flexibilním rozvržením, 1x za 14 dní sobota dopoledne - výkonnostní odměny z obratu - podnikové stravování - 5 týdnů dovolené - možnost řešení ubytování - firemní akce - možnost zvýhodněného nákupu výrobků - stravování v místě - možnost výběru vegetariánského jídla Pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení. KONTAKT: telefonicky 9 - 16 hodin nebo e-mailem
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt MEDIATE s.r.o.
Mistra Jaroslava Kociana 31
56201 Ústí nad Orlicí
Kontaktní osoba Pavlína Procházková

Místo výkonu práce na mapě

Mistra Jaroslava Kociana 31, 56201 Ústí nad Orlicí

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1776 uživatelů