Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Sdružení TULIPAN, z.s. - Liberec

Pracovní pozice ÚDRŽBÁŘ-OZP

Místo výkonu práce 28. října 59 / 42
Liberec VII-Horní Růžodol
46007 Liberec
Okres: Liberec
Co od Vás Sdružení TULIPAN, z.s. požaduje Dovednosti: Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání Základní + praktická škola
Mzda Od 8 700 do 9 700 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023 do 31. 07. 2023
Co říká Sdružení TULIPAN, z.s. o pozici Sdružení TULIPAN provozuje chráněné dílny, kde zaměstnává osoby se zdravotním znevýhodněním. Doplňujeme a posilujeme svůj tým na pozici: ÚDRŽBÁŘ OZP Vidíte se v tom? - Jsem OZP (osoba s handicapem) - Nebojím se práce, jsem pečlivý(á) - Je na mě spolehnutí - Jsem z Liberce a blízkého okolí - Chci pracovat na zkrácený úvazek, 3-4 hod./den Tak to jste právě našli inzerát, na který stojí za to odpovědět. Navíc Vám Sdružení TULIPAN nabízí aktivity pro radost, spolupráci s psychologem nebo dluhovým poradcem, fajn šéfy i podporu kanceláře. Umíme pracovat s lidmi s handicapem. Více o nás na www.sdruzenitulipan.cz SPOLU ROZKVETEME! CO JE PRACOVNÍ NÁPLNÍ NAŠEHO ÚDRŽBÁŘE - péče o menší objekt kancelářských a výrobních prostor - provádí drobné opravy a údržbu prostor - obstarává drobné pochůzky, nákupy - objednává revize, údržby a opravářské práce u odborných firem, přebírá výsledky jejich práce - dohlíží na bezpečnostní opatření a dodržování domovního řádu a dalších předpisů, podmínek majitele budovy - dohlíží na úklid a udržování čistoty ve svěřených objektech JAKÉ ZNALOSTI A DOVEDNOSTI BYSTE MĚL MÍT - spolehlivost - manuální zručnost - samostatnost v práci - řidičské oprávnění sk. B CO VÁM MŮŽEME NABÍDNOUT - smysluplnou práci pro zajištění dobrých podmínek pro naše klienty i pracovníky - příjemný přátelský kolektiv - možnost práci uzpůsobit svým časovým potřebám - práce na HPP (zkrácený úvazek) - nástup ihned, případně dle dohody - tato práce je vhodná i jako přivýdělek Hlásit se e-mailem nebo telefonicky od 8:30 do 13:30.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - zkrácený úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro OZP s maximálně 2. stupněm invalidity
OZP s invaliditou 3. stupně (dříve TZP)
Adresa pro kontakt Sdružení TULIPAN, z.s.
28. října 59 / 42
Liberec VII-Horní Růžodol
46007 Liberec
Kontaktní osoba Zuzana Ondrejčíková

Místo výkonu práce na mapě

28. října 59/42, 46007 Liberec - Liberec VII-Horní Růžodol

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1659 uživatelů