Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Katastrální úřad pro Olomoucký kraj - Prostějov

Pracovní pozice REFERENT/KA STÁTNÍ SPRÁVY - OBNOVA KATASTRÁLNÍHO OPERÁTU

Místo výkonu práce Komenského 82 / 14
79601 Prostějov
Okres: Prostějov
Co od Vás Katastrální úřad pro Olomoucký kraj požaduje Dovednosti: Práce s PC
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 21 710 do 31 820 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Katastrální úřad pro Olomoucký kraj o pozici Přihlášky včetně strukturovaného profesního životopisu s přehledem dosavadní praxe a kopií dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání zasílejte nejpozději do 31. 1. 2023 na adresu: Katastrální úřad pro Olomoucký kraj, ekonomicko-personální oddělení, Jeremenkova 110/15, 772 11 Olomouc nebo na e-mail: ku.proolomokraj@cuzk.cz Požadujeme: - minimálně úplné SŠ vzdělání, nejlépe technického směru - orientace v oblasti katastru nemovitostí výhodou - znalost práce na PC - akceptace zeměměřických činností v terénu Náplň práce: - zeměměřické činnosti v terénu i v kanceláři při obnově katastrálního operátu, - revize katastru nemovitostí, - zpracování výsledků měření a šetření, - výpočetní a zobrazovací práce v programovém systému MicroGEOS Nautil, DIKAT, Groma, - zpracování elaborátu obnovy katastrálního operátu a revizí katastru nemovitostí. Náplň práce bude dále konkretizována při ústním pohovoru. Nabízíme: - pracovní poměr na dobu určitou, plný úvazek - zástup na služebním místě za dlouhodobě nepřítomného státního zaměstnance, v souladu s § 178 odst. 1 zákona č. 234/2014 Sb., o státní službě, ve znění pozdějších předpisů, - platové zařazení v 9. platové třídě, odměňování v souladu s přílohou č. 2 k nařízení vlády č. 304/2014 Sb. v platném znění, v závislosti na délce dosažené praxe a vzdělání, - zaměstnanecké a sociální výhody (5 týdnů dovolené, pružná pracovní doba, příspěvek na stravování, FKSP), - zajímavou náplň práce, příjemné pracovní prostředí. Místo výkonu práce: Katastrální pracoviště Prostějov, Komenského 14, 796 01 Prostějov Předpokládaný termín nástupu: únor 2023, případně dle dohody Podrobnější údaje k pracovní náplni je možné získat u vedoucí oddělení aktualizace a dokumentace KN Katastrálního pracoviště Prostějov, Ing. Bc. Jany Sedláčkové, tel. 582 302 527.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Katastrální úřad pro Olomoucký kraj
Komenského 82 / 14
79601 Prostějov
Kontaktní osoba Kontakt podatelna

Místo výkonu práce na mapě

Komenského 82/14, 79601 Prostějov

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1541 uživatelů