Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Vodohospodářská společnost Benešov a.s. - Benešov

Pracovní pozice Technologové pitných a odpadních vod

Místo výkonu práce Černoleská 1600
25601 Benešov
Okres: Benešov
Co od Vás Vodohospodářská společnost Benešov a.s. požaduje Dovednosti: Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Magisterské
Mzda Od 38 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Vodohospodářská společnost Benešov a.s. o pozici Technologie vody,řízení procesů úpravy vody a čištění vod?Zajímá vás tento obor? Vodohospodářská společnost Benešov a.s. hledá vhodného kandidáta na pozici Technolog pitných a odpadních vod. Pracovní činnosti: kontrola provozu čistíren odpadních vod, kontrola provozu úpraven pitných vod, technologické výpočty zatížení, vyhodnocování a optimalizace technologických procesů, komunikace s vodohospodářskými orgány, komunikace s projektanty při přípravě projektů rekonstrukcí a intenzifikací ČOV, aktualizace provozních řádů ČOV, kanalizačních řádů a provozních řádů vodovodů a kanalizací. Požadujeme: vzdělání - vysokoškolské technického směru (VŠCHT výhodou), vhodné i pro absolventy (praxe výhodou), řidičský průkaz skupiny B, aktivní přístup k práci, zodpovědnost, pečlivost, samostatnost a schopnost spolupracovat, aktivní a samostatný přístup k řešení problémů. Pracovní doba: 7,00-15,30 Nabízíme: Stravenky v hodnotě 120,- Kč, 5 týdnů dovolené, služební telefon, příspěvek na životní pojištění 700,-Kč/měsíčně, zdravotní balíčky, kolekce na Vánoce/vánoční večírek, roční bonusy, dobrý kolektiv, jistota stabilního zaměstnavatele. Životopisy zasílejte na e-mail stepanova@vhsbenesov.cz, vlachova@vhsbenesov.cz (personální oddělení).
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Vodohospodářská společnost Benešov a.s.
Černoleská 1600
25601 Benešov
Kontaktní osoba Štěpánová Petra, Vlachová Zora

Místo výkonu práce na mapě

Černoleská 1600, 25601 Benešov

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1530 uživatelů