Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Medtronic Czechia s.r.o. - Praha

Pracovní pozice Specialisté v oblasti prodeje a nákupu farmaceutických produktů

Místo výkonu práce Praha
Okres: Hlavní město Praha
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 37 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 19. 01. 2023
Co říká Medtronic Czechia s.r.o. o pozici Honzáková Jitka, e-mail: jitka.honzakova@ibs-sro.com Anglický jazyk slovem i písmem. Chorvatský nebo srbský jazyk slovem i písmem. Znalost dalších jazyků výhodou. Hledáme komunikativní, empatické a na lidi zaměřené kolegy, kteří se chtějí připojit k našemu rostoucímu mezinárodnímu týmu v Praze. Jsme vysoce vyškolený, oddaný a profesionální tým pacientských služeb, který poskytuje informace, technickou odbornost a podporu pacientům a lékařským odborníkům, kteří používají naše zdravotnické prostředky k léčbě svého diabetu. Naše role je významná při vytváření skvělé zákaznické zkušenosti, poskytovat lidem pomocnou ruku, klid, podporu a vedení. Na naší každodenní práci opravdu záleží a přináší rozdíl. Jsme odhodláni podporovat naše pacienty na celé jejich cestě, jsme odhodláni být partnerem, kterému mohou důvěřovat. Abychom zajistili trvalou podporu pacientům, musíme být k dispozici a pracovat ve flexibilním časovém rozvrhu. Hlavní pracovní povinnosti jsou v přímém kontaktu se zákazníkem. Poskytovat produktově orientovanou podporu a technické služby pro zákazníky tím, že budete odpovídat na příchozí dotazy (telefon, e-mail) týkající se provozu produktu, řešení problémů, specifikací, záručních otázek, identifikace příslušenství nebo otázek týkajících se jejich zdravotnického zařízení. Stručně a přesně zdokumentujete zpětnou vazbu od zákazníků a jakékoliv řešení problémů dokončených během hovoru, identifikace trendů ovlivňující naše produkty. Zpětná vazba příslušným týmům (prodej, marketing, regulace a diabetes) v úzké koordinaci s USA a místními zainteresovanými stranami. Povinnosti mohou zahrnovat následující a mohou být přiřazeny další povinnosti: Poskytovat reportování, analýzy a podporu, úzce spolupracovat s obchodními, marketingovými a dalšími odděleními společnosti Medtronic. Prokázaná pracovní morálka a ochota jít nad rámec. Vysoký smysl pro empatii a trpělivost. Schopnost efektivně komunikovat se zákazníky při řešení problémů a zodpovězení otázek podle protokolů a požadavků oddělení. Schopnost prezentovat informace jasným a včasným způsobem zákazníkům v naléhavých případech.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Medtronic Czechia s.r.o.
Praha
Kontaktní osoba Jitka Honzáková

Místo výkonu práce na mapě

14800 Praha - Chodov

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1151 uživatelů