Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

SUNNY ON-LINE, s.r.o. - Vrchlabí

Pracovní pozice Směnárenský pokladník - směnárenská pokladní

Místo výkonu práce Nám. Míru 219
54301 Vrchlabí
Okres: Trutnov
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 27 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká SUNNY ON-LINE, s.r.o. o pozici SMĚNÁRENSKÝ POKLADNÍK SMĚNÁRENSKÁ - Ý POKLADNÍ- SŠ vzdělání s maturitou, komunikační dovednosti a příjemné vystupování před lidmi, dobrou znalost místního prostředí, všeobecný přehled, logické myšlení, velmi dobrá schopnost počítat, pečlivost, finanční a trestní bezúhonnost, znalost práce s PC ( excel ), praxe s finanční hotovostí výhodou, jazykové znalosti AJ nebo NJ, chuť pracovat na dobrém jménu společnosti. Popis pozice: - zajišťovat hotovostní směnu peněz, výborný zákaznický servis a přehled ve směnárenské oblasti - zvládat profesionální komunikaci s klientem a jeho obsluhu - být maximálně pečlivý a zodpovědný při práci s hotovostí - spolupracovat s ostatními kolegy na pobočkách - precizní znalost prodeje doplňkových produktů Zajišťujeme na vlastní náklady: - odborné školení ČNB - vlastní vstupní zaškolení a systém vzdělávání Nabízíme: zázemí stabilní firmy (na trhu od r.2002, 8 provozoven), obratové bonusy, výkonnostní bonusy, příplatky za práci o víkendech, odborné příplatky, stravné, vstupní příspěvek na ošacení
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt SUNNY ON-LINE, s.r.o.
Nám. Míru 219
54301 Vrchlabí
Kontaktní osoba Jana Lukášková

Místo výkonu práce na mapě

Nám. Míru 219, 54301 Vrchlabí

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 2496 uživatelů