Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Spolek pro chemickou a hutní výrobu, akciová společnost - Ústí nad Labem

Pracovní pozice PROCESNÍ INŽENÝR/KA (TECHNOLOG/TECHNOLOŽKA)

Místo výkonu práce Revoluční 1930 / 86
Ústí nad Labem-centrum
40001 Ústí nad Labem
Okres: Ústí nad Labem
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Magisterské
Mzda Od 50 000 do 70 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023 do 31. 01. 2024
Co říká Spolek pro chemickou a hutní výrobu, akciová společnost o pozici Spolek pro chemickou a hutní výrobu, a.s. (SPOLCHEMIE) je českou chemickou firmou evropského významu. Na trhu působí již bezmála 170 let. Je třetím největším výrobcem syntetických pryskyřic v Evropě. Základní sortiment SPOLCHEMIE tvoří epoxidové a alkydové pryskyřice, hydroxidy a chlorové deriváty, tvrdidla a rozpouštědla. Výrobky firmy nachází uplatnění v automotive, stavebnictví, energetice, elektronice, farmacii, při výrobě větrných elektráren a v mnoha dalších oborech. Pro SPOLCHEMII v současnosti přímo pracuje přibližně 970 zaměstnanců, a to v Ústí nad Labem a také v Pardubicích, kde firma vlastní výzkumný ústav SYNPO. Dlouhodobý úspěch firmy je založen na zkušenostech zaměstnanců, vlastním výzkumu a důrazu na inovace. Čím se budete zabývat (ve spolupráci se zkušenými kolegy a kolegyněmi): o budete se podílet na ekonomickém vyhodnocení nově navrhovaných výrob nebo na designu, nájezdu a optimalizaci nových výrobních postupů o návrhy designu nových klíčových aparátů a procesů (zejména reaktory, rektifikační a absorpční kolony, materiálová a entalpická bilance procesů o návrhy přechodu z laboratorního měřítka do poloprovozního a následně provozního měřítka výroby ve spolupráci s výzkumným a vývojovým pracovníkem o budete poskytovat servis stávajícím provozům z pohledu chemicko-inženýrských výpočtů o optimalizací výroby o vyhodnocováním rizik o zajišťováním souladu procesů s bezpečnostními a kvalitativními standardy o v případě prodeje licence externím partnerům můžete být součástí týmu na pozici technolog Co budete k úspěšnému kariernímu růstu potřebovat: o vysokoškolské vzdělání v oboru chemie (chemické inženýrství výhodou) o znalost simulačních programů výhodou (např. ChemCad) o znalost chemicko-inženýrských výpočtů o dobré rešeršní a analytické schopnosti, rychlou orientace v problematice, schopnost vyhodnocovat provozní data o schopnost vést projekt o znalost anglického jazyka slovem i písmem Co u nás získáte: o zajímavou práci ve společnosti s dlouholetou tradicí a dynamickým rozvojem o možnost kariérního růstu, získávání nových zkušeností o stabilní a dlouhodobý pracovní poměr (úvazek 37,5 hod. / týden) o možnost zahraničních pracovních cest/pobytů nejen v případě prodeje licencí externím partnerům o v případě zájmu ABSOLVENTA VŠ mzda od 35000 Kč - 40000 Kč dle získaných zkušeností Další benefity a informace na www.spolchemie.cz/cs//kariera Kontakt: e-mailem, osobně Po - Pá 8 - 14 hod., telefonicky Po - Pá 8 - 14 hod.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Spolek pro chemickou a hutní výrobu, akciová společnost
Revoluční 1930 / 86
Ústí nad Labem-centrum
40001 Ústí nad Labem
Kontaktní osoba Bc. Jana Hlávková

Místo výkonu práce na mapě

Revoluční 1930/86, 40001 Ústí nad Labem - Ústí nad Labem-centrum

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1541 uživatelů