Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Fakultní nemocnice Plzeň - Plzeň

Pracovní pozice Personalista/ka

Místo výkonu práce alej Svobody 923 / 80
Severní Předměstí
32300 Plzeň
Okres: Plzeň-město
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 21 710 do 31 820 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023 do 29. 02. 2024
Co říká Fakultní nemocnice Plzeň o pozici Personalista/ka pro komplexní zpracování personální a platové agendy určeného počtu zaměstnanců. Požadujeme: o zkušenosti s mzdovou/platovou agendou o organizační schopnosti o schopnost samostatné i týmové práce o zodpovědnost, spolehlivost, přesnost a pečlivost o dobrou znalost práce na PC - Microsoft Office podmínkou Výhodou znalost legislativy specifické pro zdravotnické prostředí a Zákoníku práce. Nabízíme: o práci ve stabilní a silné společnosti o práci v přátelském a příjemném prostředí o 5 týdnů dovolené o zaměstnanecké benefity (jistota stabilního zaměstnání, příspěvek na stravování zaměstnanců, ubytování (ubytovny FN Plzeň, služební byty), příspěvky na rekreaci, sportovní činnost a dětský tábor, příspěvek na životní pojištění nebo penzijní připojištění, finanční dary při životních a pracovních výročích, vstupenky na kulturní akce za zvýhodněné ceny, zájezdy pořádané FN Plzeň, slevy u smluvních partnerů (kosmetika, optika, masáže, fitness, rekreace apod.) Zaměstnanecké výhody: příspěvek na stravování zaměstnanců, příspěvek na rekreaci až 10 000 Kč ročně, příspěvek na sportovní činnost až 3 000 Kč ročně, příspěvek na dětský tábor 400 Kč na den, příspěvek na životní pojištění, penzijní připojištění až 5 700 Kč, vstupenky na kulturní akce, zájezdy pořádané FN Plzeň.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Fakultní nemocnice Plzeň
alej Svobody 923 / 80
Severní Předměstí
32300 Plzeň
Kontaktní osoba Mgr. Michaela Vargová

Místo výkonu práce na mapě

alej Svobody 923/80, 32300 Plzeň - Severní Předměstí

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1051 uživatelů