Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

M.A.T. Group, s.r.o. - Plzeň

Pracovní pozice Skladník - expedice

Místo výkonu práce Na Roudné 324 / 176
Severní Předměstí
30100 Plzeň
Okres: Plzeň-město
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 30 000 do 35 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 2
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká M.A.T. Group, s.r.o. o pozici Kontaktovat pouze e-mailem: dagmar.kabatova@matgroup.cz M.A.T. Group, s.r.o., firma s dlouholetou českou tradicí, která se již od roku 1993 zabývá velkoobchodním a maloobchodním prodejem. Nabízíme široký sortiment z oblasti železářství, ručního nářadí pro řemeslníky, potřeb na zahradu, ale také i z oblasti domácích potřeb. Aktuálně hledáme výkonného, zodpovědného a samostatného člověka na pozici: Skladník/-ce - expedice Co bude Vaší náplní práce: · kompletovat zboží podle objednávek zákazníků · balit zboží na palety · nakládat zboží podle rozvozních plánů Co od Vás očekáváme: · SŠ vzdělání, min. výuční list · průkaz VZV výhodou (nikoliv podmínkou) · ochotu pracovat ve 3 směnném provozu · dobrou fyzickou kondici · spolehlivost, zodpovědnost, pečlivost, samostatnost · trestní bezúhonnost Co Vám nabízíme: · zaměstnání v české společnosti s dlouholetou tradicí a přátelskou atmosférou · práci přímo v Plzni s velmi dobrou dostupností · práci na hlavní pracovní poměr na dobu neurčitou · mzdové ohodnocení od 30 000 - 35 000 Kč hrubého · náborový příspěvek 12 000 Kč · 1 000 Kč za to, že budete mít 100% docházku · příspěvek na stravování · Sodexo multipass CARD · tankarta Benzina · zajímavé slevy na nákup celého sortimentu na našich prodejnách · mimořádné odměny za životní jubilea Nástup možný ihned nebo dle dohody. Zaujala Vás naše nabídka? Neváhejte a pošlete nám životopis!
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Třísměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt M.A.T. Group, s.r.o.
Na Roudné 324 / 176
Severní Předměstí
30100 Plzeň
Kontaktní osoba Monika Škachová

Místo výkonu práce na mapě

Na Roudné 324/176, 30100 Plzeň - Severní Předměstí

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 348 uživatelů