Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Schreiber Czech Republic s.r.o. - Benešov

Pracovní pozice Skladník/Skladnice

Místo výkonu práce Konopišťská 905
25601 Benešov
Okres: Benešov
Požadovaný stupeň vzdělání Nižší střední odborné
Mzda Od 26 000 do 30 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Schreiber Czech Republic s.r.o. o pozici NÁPLŇ PRÁCE: nakládka a vykládka kamionů pomocí elektrických a motorových vozíků, manipulace se zbožím; přijímání výrobků a palet z výroby a jejich kontrola; příjem materiálu a jeho příprava pro výrobu dle výrobních potřeb; úklid pracoviště; administrace materiálu v interním systému POŽADUJEME: SOU vzdělání - min. výuční list; zkušenost s nakládkou a vykládkou kamionů; zodpovědnost, spolehlivost, pracovitost, důslednost; ochotu pracovat na směny (12 hod směny) VÝHODOU BUDE, POKUD BUDETE MÍT: základní znalost práce na PC, případně zkušenosti z podobné pozice; řidičský průkaz na elektrické a motorové vozíky; znalost práce se čtečkou/skenerem NABÍZÍME VÁM: zkrácená pracovní doba 37,5 hod/týden (12 hod. směny); svoz pro zaměstnance, pokud dopravní spoj nenavazuje na počátek nebo konec směny; po zkušební době výběr z benefitů Flexi pass 12 000,- Kč/rok na sport, kulturu, zdraví; roční bonus 8% dle výsledků hospodaření firmy; měsíční bonus 5% v závislosti na osobním přínosu, dodržování pravidel a výsledcích; odměna za doporučení nového zaměstnance v hodnotě 13 000 až 45 000 Kč; ochutnávka a konzumace našich výrobků dle interních pravidel; celkem 5 týdnů dovolené; závodní stravování; nástup IHNED První kontakt e-mailem, telefonicky po - pá
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Dvousměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Schreiber Czech Republic s.r.o.
Konopišťská 905
25601 Benešov
Kontaktní osoba Kateřina Kolářová

Místo výkonu práce na mapě

Konopišťská 905, 25601 Benešov

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1151 uživatelů