Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Šance pro Tebe, z.s. - Chrudim

Pracovní pozice Sociální pracovník

Místo výkonu práce Štěpánkova 92
Chrudim I
53701 Chrudim
Okres: Chrudim
Požadovaný stupeň vzdělání Vyšší odborné
Mzda Od 22 000 do 28 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Šance pro Tebe, z.s. o pozici Místo výkonu práce: Chrudimsko NÁPLŇ PRÁCE: kontaktní práce s rodinami a jednotlivci ohroženými sociálně nepříznivou situací (poskytování činností dle zákona č. 108/2006 Sb.), spolupráce s návaznými službami a institucemi, spolupráce s ostatními službami organizace, vedení dokumentace, účast na rozvojové supervizi POŽADAVKY: ukončené studium VŠ či VOŠ humanitního zaměření - splňuje požadavky na odborné vzdělání dle zákona 108/2006 o sociálních službách - sociální pracovník, znalost standardů kvality sociálních služeb, trestní bezúhonnost, dobrý psychický a fyzický stav, dobrá znalost práce na PC, ochota učit se novým věcem a systematicky se vzdělávat, řidičský průkaz skupiny B, ochota učit se novým věcem a systematicky se vzdělávat, řidičský průkaz skupiny B První kontakt učiňte prosím na výše uvedeném telefonním čísle nebo na e-mailové adrese. Uchazeč zašle elektronicky: strukturovaný životopis, motivační dopis, prohlášení o bezúhonnosti, souhlas s poskytnutím a zpracováním osobních údajů pro účely výběrového řízení. Kontaktní osoba: Sophia Dvořáková, tel.:734 154 528, e-mail: sophia@sance.chrudim.cz Přihlášky zasílejte na mail: sophia@sance.chrudim.cz Předmět zprávy: Výběrové řízení - terénní pracovník Chrudimsko Termín uzávěrky 1. kola: průběžně do konce platnosti inzerátuVýběrové řízení je dvoukolové. Vybraní uchazeči, kteří splní kvalifikační kritéria, budou pozváni k osobnímu pohovoru. K ústnímu pohovoru pozveme e-mailem nebo telefonicky pouze vybrané kandidáty. Vyhrazujeme si právo nabídnout vybraným uchazečům dobrovolnou "ochutnávkovou" stáž. Více informací o organizaci můžete nalézt na adrese www.sance.chrudim.cz
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Šance pro Tebe, z.s.
Štěpánkova 92
Chrudim I
53701 Chrudim
Kontaktní osoba Marie Sixlová

Místo výkonu práce na mapě

Štěpánkova 92, 53701 Chrudim - Chrudim I

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 2435 uživatelů