Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Siemens, s.r.o. - Praha

Pracovní pozice Obchodní zástupci

Místo výkonu práce Siemensova 2715 / 1
Stodůlky
15500 Praha
Okresy:
Co od Vás Siemens, s.r.o. požaduje Dovednosti: Práce s PC
Požadovaný stupeň vzdělání Vyšší odborné
Mzda Od 65 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 6
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 04. 2023
Co říká Siemens, s.r.o. o pozici Fryčková Markéta, e-mail: marketa.fryckova@siemens.com Požadavky: - vzdělání nebo praxe v oboru výhodou - znalost technologie Java výhodou (Spring, Spring Boot, Hibernate) - znalost databáze SQL výhodou - vysoké analytické schopnosti - touha učit se inovativní technologie a dovednosti - silné písemné a komunikační dovednosti, znalost angličtiny Náplň práce: - spolupráce s mezinárodním týmem vývojářů i interními a externími zákazníky na definování aplikací IoT - spolupráce s našimi předními vývojáři na určení potřeb našich aplikací - přenos znalostí o aplikacích na zákazníky a kolegy - zkoumání inovativních technologií a neustále čelit novým výzvám - mezinárodní prostředí s využitím angličtiny na denní bázi Zaměstnanecké výhody: 5 týdnů dovolené, flexibilní pracovní dobu, home office a firemní mateřskou školku pro lepší skloubení pracovního a soukromého života, individuální rozpočet na benefity ve výši min. 24 000 Kč, který si můžete proměnit na kombinaci až 8 dní volna navíc, bodů do cafeterie či příspěvků na penzijní a/nebo životní pojištění, příspěvek na stravování ve formě stravenek nebo příspěvku ve firemní kantýně, možnost stát se akcionářem Siemens a získat akcie zdarma, nejrůznější slevy a zvýhodněné nabídky
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Siemens, s.r.o.
Siemensova 2715 / 1
Stodůlky
15500 Praha
Kontaktní osoba Jana Lindovská

Místo výkonu práce na mapě

Siemensova 2715/1, 15500 Praha - Stodůlky

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 670 uživatelů