Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Vězeňská služba České republiky - Litoměřice

Pracovní pozice Adiktologové

Místo výkonu práce Veitova 1888 / 1
Předměstí
41201 Litoměřice
Okres: Litoměřice
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Magisterské
Mzda Od 36 660 do 51 190 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Vězeňská služba České republiky o pozici Hledáme do našeho týmu Adiktologa. Podmínkou k přijetí je bezúhonnost, vysokoškolské vzdělání v magisterském studijním programu (kvalifikační požadavky a způsobilost bude posuzována dle zákona 96/2004 Sb.), znalost práce s PC (především MS Office), aktivní přístup, schopnost týmové spolupráce, samostatnost, pečlivost a smysl pro odpovědnost, osobností způsobilost a dobrý zdravotní stav. Praxe na obdobné pozici a kurz krizové intervence a motivačních rozhovorů je výhodou. Náplní práce je provádění komplexní analýzy a hodnocení zdravotní a sociální situace pacientů užívajících návykové látky, adiktologické diagnostiky a poradenství s vězněnými osobami, koordinace při zdravotní a sociální péči, vypracování komplexního léčebného plánu na základě indikace lékaře, odběry biologického materiálu pro účely zjištění přítomnosti omamných a psychotropních látek, poskytování krizové intervence a podpůrné terapie, práce v rozsahu více než poloviny pracovní doby v přímém styku s vězněnými osobami. Spolupráce s nestátními neziskovými organizacemi. Pracovní poměr je na dobu určitou po dobu mateřské a rodičovské dovolené. Nabízíme: " pracovní úvazek 40 hod týdně, " 25 dní dovolené + 5 dní dodatkové dovolené + 5 dní indispozičního volna, " podnikové stravování, " příspěvky na rekreaci, stravování a důchodové připojištění, čerpání benefitů v rámci FKSP " platové ohodnocení dle zákona č. 262/2006 Sb., zákoník práce, nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě a katalogu prací, " nástup možný IHNED. Podrobné informace sdělí: Mgr. Eva Vojáčková Jarešová - personalistka tel.: 416 720 155, 602 792 840 e-mail: EVojackovajaresova@vez.ltm.justice.cz Ing. Petra Čapková - vedoucí personálního odd. tel.: 602 785 548, 416 720 159 e-mail: PCapkova@vez.ltm.justice.cz
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Vězeňská služba České republiky
Veitova 1888 / 1
Předměstí
41201 Litoměřice
Kontaktní osoba Ing. Jitka Špátová

Místo výkonu práce na mapě

Veitova 1888/1, 41201 Litoměřice - Předměstí

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1000 uživatelů