Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Obec Malá Štáhle - Malá Štáhle

Pracovní pozice Účetní obce

Místo výkonu práce 26
79501 Malá Štáhle
Okres: Bruntál
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 21 710 do 31 820 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 15. 03. 2023
Co říká Obec Malá Štáhle o pozici Obec Malá Štáhle vyhlašuje podle § 6 zákona č. 312/2002 S., o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, veřejnou výzvu na obsazení místa účetní obce Náplň práce: - komplexní vedení účetnictví obce - komplexní vedení rozpočtu obce - daňová agenda, - vypracování a podávání daňového přiznání - vedení a účtování mzdové agendy - fakturace evidence majetku, - závazků a pohledávek obce - příprava podkladů pro inventarizaci majetku - zpracování statistických výkazů - zajišťování platebního styku s bankou - další administrativní práce na obecním úřadě Místo výkonu práce: Obecní úřad Malá Štáhle Podmínky: nástup 15. 3. 2023, nebo podle dohody pracovní poměr na plný nebo poloviční úvazek pracovní poměr na dobu neurčitou se zkušební dobou 3 měsíce 9. - 10. platová třída dle nařízení vlády č. 564/2006 Sb. ve znění pozdějších předpisů Požadavky: minimálně úplné středoškolské vzdělání ekonomického směru, znalost podvojného účetnictví, účetnictví obcí, dobrá znalost práce s PC (zejména Windows, MS Office, Internet), znalost zákona o účetnictví, zákona o obcích a rozpočtových pravidlech územních celků, znalost správního řádu, prokázání zvláštní odborné způsobilosti, podle vyhlášky č. 512/2002 Sb., o zvláštní odborné způsobilosti úředníků územních samosprávných celků, ve znění pozdějších předpisů, nejpozději do 24 měsíců od nástupu, organizační schopnosti, komunikativnost, samostatnost, schopnost jednat s lidmi, příjemné vystupování,ochota dále se vzdělávat. Výhodou: praxe v prostředí KEO, odborná způsobilost v oblasti přenesené působnosti obcí Předpoklady uchazeče: státní občanství ČR nebo cizí státní občanství a trvalý pobyt v ČR, věk minimálně 19 let, způsobilost k právním úkonům, bezúhonnost Náležitosti písemné přihlášky: jméno, příjmení a titul uchazeče, datum a místo narození, státní příslušnost, místo trvalého pobytu, číslo občanského průkazu, popř. číslo dokladu o povolení k pobytu, telefonní kontakt, datum a podpis zájemce Povinné přílohy k přihlášce: strukturovaný životopis s uvedením údajů o dosavadních zaměstnáních a s důrazem na odborné znalosti a dovednosti týkající se požadovaných činností originál nebo ověřená kopie výpisu z evidence Rejstříku trestů ne starší 3 měsíců ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání souhlas se zpracovnám osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. Přihlášku doručte v obálce označené „Výběrové řízení - ÚČETNÍ“ osobně nebo zašlete na adresu Obec Malá Štáhle, Malá Štáhle 26, 795 01 Malá Štáhle tak, aby byla doručena nejpozději do dne 7. 3. 2023 do 13,00 hod. Z : 19.1.2023
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Pracovní poměr - zkrácený úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Obec Malá Štáhle
26
79501 Malá Štáhle
Kontaktní osoba Mgr. Vít Dvořák

Místo výkonu práce na mapě

Malá Štáhle 26, 79501 Malá Štáhle

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1811 uživatelů