Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně - Brno

Pracovní pozice Uklízečka Odboru stravovacího provozu

Místo výkonu práce Pekařská 664 / 53
Staré Brno
60200 Brno
Okres: Brno-město
Požadovaný stupeň vzdělání Základní + praktická škola
Mzda Od 20 230 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023 do 31. 01. 2024
Co říká Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně o pozici Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně se sídlem Pekařská 53, 602 00 Brno, IČ: 00159816 Odbor stravovacího provozu přijme do pracovního poměru zaměstnance na plný úvazek na pozici uklízečka pracovní doba 7:00 - 15:30 h, pondělí-pátek (1x za 3 týdny sobota) Požadavky: " organizační a komunikační schopnosti " vysoké pracovní nasazení, samostatnost a schopnost pracovat v kolektivu " morální a občanská bezúhonnost Náplň práce: " úklid, zametání, utírání prachu, větrání místností, vynášení odpadků, čištění nábytku a zařízení, čištění koberců vysavačem, vytírání podlah " mechanické mytí a leštění podlah, čištění, úklid a dezinfekce klozetů Nástup: dle dohody Písemné nabídky doložené profesním životopisem a Souhlasem se zpracováním osobních údajů předloží zájemci na Odbor stravovacího provozu Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně, Pekařská 53, Brno, prostřednictvím doručovatele na adresu: Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně, Odbor stravovacího provozu, Pekařská 53, 602 00 Brno nebo v elektronické formě na e-mail: sekr.osp@fnusa.cz Kontakt pro dotazy: tel. +420 603 198 323, e-mail: sekr.osp@fnusa.cz Zaměstnanecké výhody: 5 týdnů dovolené, závodní stravování, flexibilní pracovní doba
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Dvousměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně
Pekařská 664 / 53
Staré Brno
60200 Brno
Kontaktní osoba Tereza Kejdová

Místo výkonu práce na mapě

Pekařská 664/53, 60200 Brno - Staré Brno

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1585 uživatelů