Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

CYPRIÁN, s.r.o. - Ostrava

Pracovní pozice Svářeč CO2 (Mig/Mag ZK135)

Jaké výhody nabízíme: Zvláštní prémie (roční bonusy)
Místo výkonu práce Martinovská 3325 / 48e
Martinov
72300 Ostrava
Okres: Ostrava-město
Požadovaný stupeň vzdělání Bez vzdělání
Požadovaná praxe:
Svářeči
Mzda Od 35 000 do 45 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká CYPRIÁN, s.r.o. o pozici 1. kontakt telefonicky mezi 9 a 17 hodinou na tel.: 732 629 574, e-mailem. Životopis zašlete na: prace@cypriansro.com Společnost zabývající se výrobou krbových vložek hledá zaměstnance na pozici svářeče MIG / MAG (CO2). Informace o práci: - Svařování výrobků metodou CO2 (Mig/Mag ZK135) - Svařování složitějších sestav - Kontrola dodržování postupů dle instrukcí vedoucího - Práce s bruskou ve velmi malém rozsahu Co od tebe očekáváme: - Praxe ve svařování minimálně 1 rok - Svařování a zručnost na výbornou - Orientace na kvalitu - Zodpovědnost a spolehlivost - Ochotu pracovat na tři směny - Výborná orientace ve výkresech Co ti můžeme nabídnout: - opráci na HPP s délkou pracovní doby 7,5h + 0,5h přestávka - příplatky za noční směny (+20%) - motivující platové ohodnocení - roční bonusy - jistotu zaměstnání na mnoho let - exekuce a insolvence nejsou překážkou Platové ohodnocení za měsíc 45 000Kč je orientační, podle výkonu může být vyšší nebo nižší. Částka nezahrnuje příplatky za noční a roční bonusy. Uvedená platová ohodnocení jsou hrubé částky. Vhodné i pro absolventy, osoby zdravotně znevýhodněné. Adresa: Průmyslový areál Martinov Martinovská 3168 72300 Ostava - Martinov Jede k nám tramvajová linka č. 4. stanice Martinov
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Třísměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt CYPRIÁN, s.r.o.
Martinovská 3325 / 48e
Martinov
72300 Ostrava
Kontaktní osoba Stefan Dimitrov

Místo výkonu práce na mapě

Martinovská 3325/48e, 72300 Ostrava - Martinov

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1851 uživatelů