Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Kraj Vysočina - Jihlava

Pracovní pozice Úřednice/úředník na úseku ekonomicko-technické agendy odboru zdravotnictví

Jaké výhody nabízíme: Jiné výhody (příspěvek na dopravu,penz.poj.,sport,kulturu,vzdělávání, stravenkový paušál )
Místo výkonu práce Žižkova 1882 / 57
58601 Jihlava
Okres: Jihlava
Co od Vás Kraj Vysočina požaduje Dovednosti: Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Bakalářské
Mzda Od 25 280 do 37 170 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 06. 02. 2023
Co říká Kraj Vysočina o pozici požadujeme: o vysokoškolské vzdělání v magisterském nebo bakalářském studijním programu o základní orientaci ve fungování a hospodaření příspěvkových organizací zřizovaných územními samosprávnými celky, preferována oblast zdravotnictví o znalost legislativy upravující činnost územních samosprávných celků, zejména znalost zákona č. 129/2000 Sb., o krajích (krajské zřízení), ve znění pozdějších předpisů o znalost zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění pozdějších předpisů o vysoké pracovní nasazení, samostatnost, pečlivost, spolehlivost, schopnost týmové práce o dobré komunikační dovednosti o schopnost rychle se učit o schopnost systémové práce a řešení problémů o schopnost koncepčního, analytického a logického myšlení o dobrou znalost běžného kancelářského software o řidičské oprávnění skupiny "B", schopnost a ochotu řídit služební motorové vozidlo při výkonu svěřených pracovních činností výhodou: o zkušenosti z oblasti veřejné správy o zkoušky odborné způsobilosti z oblasti financí nabízíme: o perspektivní pozici o zázemí stabilní organizace o pracovní poměr na dobu určitou o zahájení pracovního poměru možné ihned po ukončení výběrového řízení o možnost práce z domu o 11. platovou třídu, platové podmínky dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisů o odpovídající finanční ohodnocení, s možností nadtarifních a mimořádných složek platu o trvalou podporu profesního a osobního růstu, podporu k zapracování o vstřícné pracovní podmínky a pestrý benefitní program o příjemný pracovní kolektiv Reagovat na toto výběrové řízení můžete nejdéle do 2. 2. 2023 do 12.00 hod. Bližší informace najdete na https://www.kr-vysocina.cz/chci-pracovat-pro-kraj-vysocina/ds-305126/p1=122716.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Kraj Vysočina
Žižkova 1882 / 57
58601 Jihlava
Kontaktní osoba Jana Činčárová

Místo výkonu práce na mapě

Žižkova 1882/57, 58601 Jihlava

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1299 uživatelů