Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Statutární město Olomouc - Olomouc

Pracovní pozice Právník/právnička do oddělení stavebně právního

Místo výkonu práce Olomouc
Okres: Olomouc
Co od Vás Statutární město Olomouc požaduje Dovednosti: Práce s PC
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Bakalářské
Mzda Od 25 280 do 37 170 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká Statutární město Olomouc o pozici výběrové řízení č. 2023/03 druh práce: výkon komplexní stavebně-právní činnosti Magistrátu města Olomouce zařazené v odboru stavebním platová třída: 11. (dle nařízení vlády ČR č. 341/2017 Sb.) pracovní poměr: na dobu určitou - zástup po dobu rodičovské dovolené Zákonné předpoklady: - státní občanství ČR; u fyzické osoby, která je cizím státním občanem, trvalý pobyt v České republice, - dosažení věku 18 let, - způsobilost k právním úkonům, - bezúhonnost, - znalost jednacího jazyka. Požadavky a předpoklady: dosažené vzdělání - vysokoškolské vzdělání v magisterském studijním programu nebo vysokoškolské vzdělání v bakalářském studijním programu, obor právo, - praxe v oboru vítána, znalosti a dovednosti - znalost zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů a prováděcích vyhlášek, - znalost zákona č. 250/2016 Sb., o odpovědnosti za přestupky a řízení o nich, ve znění pozdějších předpisů, - znalost zákona č. 13/1997 Sb., o pozemních komunikací, ve znění pozdějších předpisů, - znalost zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů, - dobrá znalost práce na PC (Microsoft Office, Word, Excel), - schopnost jednat s lidmi, - samostatnost, spolehlivost a iniciativa, - dobré komunikační schopnosti, - ochota soustavně se vzdělávat a učit novým postupům. Nabízíme: - možnost trvalého vzdělávání a osobního rozvoje. Přihlášku s požadovanými doklady zašlete nejpozději do 31. ledna 2023 na adresu: Magistrát města Olomouce, oddělení personální a právní, Horní náměstí č. p. 583, Olomouc 779 11; telefon: 585 513 204/298/295/294. Přihlášky zasílejte se všemi požadovanými náležitostmi a přílohami. Později zaslané přihlášky nemůžeme zařadit do výběrového řízení. Náležitosti přihlášky jsou: - jméno, příjmení a titul uchazeče, datum a místo narození, státní příslušnost a místo trvalého pobytu, - číslo občanského průkazu nebo číslo dokladu o povolení k pobytu, jde-li o cizího státního občana, - datum a podpis uchazeče. K přihlášce je nutno přiložit: - strukturovaný životopis s údaji o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech týkajících se správních činností, - výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce; u cizích státních příslušníků též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem; pokud takový doklad domovský stát nevydává, doloží se bezúhonnost čestným prohlášením, - ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání. Vyhlašovatel si vyhrazuje právo výběrové řízení kdykoliv zrušit.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Neurčeno
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Statutární město Olomouc
Olomouc
Kontaktní osoba Informace

Místo výkonu práce na mapě

Olomouc

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1609 uživatelů