Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Obec Střížovice - Střížovice

Pracovní pozice Účetní - Hospodář/ka

Místo výkonu práce 55
76821 Střížovice
Okres: Kroměříž
Co od Vás Obec Střížovice požaduje Dovednosti: Práce s PC - textový editor (Word)
Práce s PC - tabulkový procesor (Excel)
Práce s PC - internet a elektronická pošta
Jiné (znalost vedení účetnictví)
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 21 710 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Obec Střížovice o pozici pracoviště Obecní úřad Střížovice - Nejsložitější vykonávaná agenda: Komplexní vedení účetnictví účetní jednotky, koordinace účtování o stavu, pohybu a rozdílu majetku a závazků, o nákladech a výnosech, o výdajích a příjmech a o výsledku hospodaření včetně sestavování účetní závěrky a vedení účetních knih. Kontrola a likvidace cestovních náhrad, vyplňování a podávání statistických hlášení, mzdová agenda, agenda výběru poplatků, daňová agenda, účtování pokladny, fakturace, zajišťování platebního styku s bankou, další administrativněprovozní záležitosti spojené s fungováním malé obce - Požadavky pro vznik pracovního poměru: splnění předpokladů dle § 4 zákona č. 312/2002 Sb. (fyzická osoba, která dosáhla 18 let, občan ČR nebo cizí státní občan s trvalým pobytem na území ČR, který ovládá český jazyk, způsobilost k právní úkonů a trestní bezúhonnost) - Požadavky na vzdělání: vysokoškolské vzdělání v bakalářském studijním programu ekonomického směru nebo vyšší odborné vzdělání ekonomického směru nebo středoškolské vzdělání s maturitní zkouškou ekonomického směru - Další požadavky pro vznik pracovního poměru: znalost vedení účetnictví územních samosprávných celků výhodou, znalost vedení účetnictví v prostředí GORDIC výhodou, znalost zákona o rozpočtových pravidlech územích celků, uživatelská znalost práce na PC (Windows, MS Office), dobrá znalost českého jazyka, výborný písemný projev, časová flexibilita, zodpovědnost, spolehlivost, pečlivost, dobré komunikační schopnosti profesionální vystupování, ochota dalšího průběžného vzdělávání - Pracovní poměr: na dobu neurčitou se zkušební dobou 3 měsíce, úvazek 30 hodin týdně, Přepokládaný nástup: 1. 2. 2023, popř. dle dohody, Platová třída: 9 – 10 dle (plat dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě) - Uchazeči předloží přihlášku, která musí obsahovat tyto náležitosti: jméno, příjmení, titul, datum a místo narození, státní příslušnost, místo trvalého pobytu, číslo občanského průkazu nebo číslo dokladu o povolení pobytu, jde-li o cizího státního občana, datum a podpis. Doklady, které je nutné doložit k přihlášce: strukturovaný životopis, kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání, výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce. - Přihlášky zasílejte na emailovou adresu obec.strizovice@strizovice-km.cz. Termín doručení přihlášky je nejpozději 31. 1. 2023.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - zkrácený úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Obec Střížovice
55
76821 Střížovice
Kontaktní osoba Antonín Šiška

Místo výkonu práce na mapě

Střížovice 55, 76821 Střížovice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 605 uživatelů