Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Člověk v tísni, o.p.s. - Jeseník

Pracovní pozice Pracovník/pracovnice kariérního poradenství pro mladé lidi z Ukrajiny

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc (25 dní dovolené, sick days, homeoffice)
Zvláštní prémie (základní mzda + osobní ohodnocení)
Jiné výhody (služební notebook a telefon, studijní volno)
Místo výkonu práce Gogolova 92 / 2
79001 Jeseník
Okres: Jeseník
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 12 500 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023 do 29. 02. 2024
Co říká Člověk v tísni, o.p.s. o pozici V případě zájmu o tuto pozici zašlete strukturovaný životopis a motivační dopis emailem na adresu petra.vrbova@clovekvtisni.cz nejpozději do 3. 2. 2023. Do předmětu mailu uveďte "Kariérní poradenství Jeseník". Osobní pohovory s vybranými zájemci proběhnou ve čtvrtek 9. 2. 2023 v kanceláři organizace Člověk v tísni, o.p.s. v Jeseníku, ulice Gogolova 92/2. Hledáme člověka, který: - se domluví ukrajinsky s mladými lidmi z Ukrajiny a jejich rodinami a zároveň zvládne základní komunikaci v češtině s dalšími aktéry, - se umí bavit s mladými lidmi z Ukrajiny, umí je motivovat a zaujmout, má dostatek energie a empatie, - bude podporovat mladé lidi z Ukrajiny (14-26 let), kteří mají ztížené podmínky ve vzdělávání, v rozvíjení jejich potenciálu, smysluplném trávení volného času i překonávání nejrůznějších těžkostí, s nimiž se setkávají, - se bude v rámci kariérního poradenství věnovat individuálnímu poradenství i práci s celou rodinou, spolupráci se školami a s dalšími institucemi, sebezkušenostním a volnočasovým aktivitám, materiální pomoci a další podpoře při vzdělávání a v profesním i osobnostním rozvoji ukrajinských studentů a studentek, - má odhodlání prosazovat rovný přístup ve vzdělávání, - je zodpovědný, proaktivní, samostatný a zároveň schopný pracovat v týmu, - je ochotný pracovat v terénu přímo v domácnostech rodin a cestovat po přilehlých obcích na Jesenicku, - má SŠ nebo VŠ vzdělání, výhodou je praxe v oblasti sociální práce, psychologie nebo pedagogiky, - zkušenosti v práci s dětmi a mládeží výhodou. Co nabízíme: - práci na částečný úvazek 0,5 s možností navýšení úvazku dle potřebnosti služby, - hrubou mzdu ve výši 12.500,- Kč, po zaučení navýšení o osobní ohodnocení, - nástup v průběhu měsíce února či března 2023, příp. dle dohody, - smlouvu na dobu určitou s možností prodloužení, - neformální, otevřené a přátelské prostředí, - práci, která má smysl, - podporu v podobě metodického vedení a spolupracujícího týmu, - průběžnou individuální a týmovou supervizi, vzdělávání,
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - zkrácený úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Člověk v tísni, o.p.s.
Gogolova 92 / 2
79001 Jeseník
Kontaktní osoba Mgr. Petra Vaňková

Místo výkonu práce na mapě

Gogolova 92/2, 79001 Jeseník

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1135 uživatelů