Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Protektia s.r.o.

Pracovní pozice *ostraha prodejny LIDL

Místo výkonu práce Okresy:
Požadovaný stupeň vzdělání Základní + praktická škola
Mzda Od 19 500 do 20 500 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Protektia s.r.o. o pozici Náplň práce: Ovládání kamerového systému a pochůzky po prodejně, ostraha majetku a ochrana osob, dodržování bezpečnostních předpisů, pracovní fond po dobu délky provozní doby prodejny. Požadujeme: Čistý výpis z Rejstříku trestů, věk nad 18 let, znalost českého jazyka slovem i písmem, příjemné vystupování, spolehlivost a zodpovědnost, flexibilitu. Praxe v oboru, potravinářský průkaz a certifikát strážného výhodou. Nabízíme: Práci ve stabilní společnosti na HPP i na DPP, odměny za záchyty, možnost čerpat zálohu na mzdu, nastavení pracovního fondu dle dohody s managerem, zprostředkování certifikátu strážného. Nástup možný IHNED. Vhodné také pro osoby zdravotně znevýhodněné. Prosíme NECHODIT na pracoviště, kontaktní osoba se tam nenachází. Prvotní kontakt je nutný telefonicky Po-Pá 9:00 - 16:00 hod., tel. 722 364 391 Ivana Opělová, nebo na e-mail: nabor.centrum@protektia.cz. Nezapomeňte přiložit platné telefonní číslo.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Turnusové služby
Vhodné pro OZP na vozíku (bezbariérový přístup)
OZP s maximálně 2. stupněm invalidity
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Protektia s.r.o.
Kontaktní osoba Lenka Hanušová

Místo výkonu práce na mapě

59401 Ruda

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1563 uživatelů