Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Město Lovosice - Lovosice

Pracovní pozice veřejný opatrovník/ce

Místo výkonu práce Školní 407 / 2
41002 Lovosice
Okres: Litoměřice
Požadovaný stupeň vzdělání Vyšší odborné
Mzda Od 23 390 do 34 370 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 10. 02. 2023
Co říká Město Lovosice o pozici Specifikace činnosti veřejného opatrovníka: " výkon funkce opatrovníka osob omezených ve svéprávnosti, jejichž opatrovníkem bylo město stanoveno soudem (v rámci výkonu této funkce vede komplexní spisovou dokumentaci, spravuje a vede evidenci o hospodaření s finančními prostředky osob omezených ve svéprávnosti, okresnímu soudu předkládá jedenkrát ročně zprávu z výkonu činnosti opatrovníka, spolupracuje se sociálními pracovníky, pracovníky sociálních služeb a dalších institucí, aj.). Předpoklady: " státní občanství ČR nebo cizí státní příslušník s trvalým pobytem v ČR " plná svéprávnost " bezúhonnost " zdravotní způsobilost Požadavky: " vysokoškolské vzdělání získané studiem v bakalářském, magisterském nebo doktorském studijním programu zaměřeném na sociální práci, sociální politiku, sociální pedagogiku, sociální péči, sociální patologii, právo nebo speciální pedagogiku, akreditovaném podle zvláštního právního předpisu nebo vyšší odborné vzdělání získané absolvováním vzdělávacího programu akreditovaného podle zvláštního právního předpisu v oborech vzdělání zaměřených na sociální práci a sociální pedagogiku, sociální pedagogiku, sociální a humanitární práci, sociální práci, sociálně právní činnost, charitní a sociální činnost " řidičské oprávnění skupiny B Dále výhodou: " praxe na úseku sociálních věcí " zkouška odborné způsobilosti na úseku veřejného opatrovnictví Přihláška musí obsahovat: " jméno, příjmení, titul " datum a místo narození " státní příslušnost " místo trvalého pobytu " číslo OP nebo dokladu o povolení k trvalému pobytu (u cizích státních příslušníků) " datum a podpis zájemce, kontaktní údaje (e-mail., telefon) a přílohy: " ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání a profesní portfolio obsahující případně další doklady prokazující odbornou vzdělanost " strukturovaný životopis " motivační dopis " výpis z evidence Rejstříku trestů (starý nejvýše 3 měsíce) Zájemce pošle písemnou přihlášku s uvedenými přílohami na adresu Městský úřad Lovosice, Školní 407/2, 410 02 Lovosice, nebo osobně na podatelnu Městského úřadu Lovosice, a to nejpozději do 03.02.2023 do 14:00 hod. Na obálce vyznačí "NEOTVÍRAT - výběrové řízení - veřejný opatrovník". Bližší informace poskytne kontaktní osoba.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Město Lovosice
Školní 407 / 2
41002 Lovosice
Kontaktní osoba Ing. Darina Pálková

Místo výkonu práce na mapě

Školní 407/2, 41002 Lovosice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1621 uživatelů