Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Synthesia, a.s. - Pardubice

Pracovní pozice Pracovníci údržby strojní (zámečníci, potrubáři)

Místo výkonu práce 103
Semtín
53002 Pardubice
Okres: Pardubice
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 29 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 5
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Synthesia, a.s. o pozici Požadujeme: - manuální zručnost - dobrý zdravotní stav - zodpovědnost, spolehlivost, flexibilita, samostatnost Pracovní náplň: - provádí operativní údržbářské práe dle své specializace na výrobních technologiích - provádí vizuální kontrolu zařízení a strojů - dodržuje pracovní a technologickou kázeň při opravách - provádí kontrolu používaného dílenského zařízení, nářadí a přístrojů - dbá na dodržování bezpečnostních předpisů a používá ochranné pomůcky Zaměstnanecké výhody: - jistota stabilního zaměstnání v prosperující firmě se 100letou tradicí - české zázemí bez agenturních zaměstnanců - příspěvek na firemní benefity až 40.000 Kč/ročně (Cafeterie, MultiSport a další) - mimořádné odměny až 10.000 Kč/ročně - zvýhodněné mobilní tarify pro zaměstnance a jejich blízké - zvýhodněné rekondiční a zážitkové pobyty - možnost dalšího vzdělávání (např. kurzy anglického jazyka, odborného vzdělávání a další) První kontakt e-mailem, telefonicky v pracovní dny 7.00 - 14.00 nebo osobně každou středu v 8.00 hodin - hlavní vrátnice Semtín
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Synthesia, a.s.
103
Semtín
53002 Pardubice
Kontaktní osoba Mgr. Hana Augustinová

Místo výkonu práce na mapě

Semtín 103, 53002 Pardubice - Semtín

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1456 uživatelů