Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

AUTOCENTRUM OLOMOUC s.r.o. - Olomouc

Pracovní pozice Recepční

Místo výkonu práce Horní lán 445 / 1
Slavonín
78301 Olomouc
Okres: Olomouc
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 23 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká AUTOCENTRUM OLOMOUC s.r.o. o pozici Popis pracovní nabídky: - Administrativní práce spojené s provozem autosalónu - Komunikace se zákazníky, nasměrování zákazníků - Vedení databází - Spolupráce při přípravě marketingových akcí - Evidence přijaté a odchozí pošty - zasílání na požadované adresy - Evidence faktur - Archivace - Registrace nových vozidel, přepisy vozidel - Dodržování směrnic a certifikovaných procesů společnosti - Kontrola aktuálnosti a správnosti dat v systémech - Přípravné práce auditu společnosti - Zpracování dat - výborná znalost MS Office, včetně tabulkového procesoru Excel - Celková organizovanost, samostatnost, pečlivost, logické myšlení, iniciativa - Má přehled o vozech ve vozovém parku společnosti, skladových zásobách Požadujeme: Min. SŠ vzdělání, společenská osobnost s výbornými komunikačními schopnostmi, reprezentativní vystupování, praxe na obdobné pozici výhodou, velmi dobrá znalost práce na PC, ŘP sk. B - aktivní řidič, samostatnost, loajálnost, flexibilita, týmová spolupráce, trestní bezúhonnost, práce na HPP Nabízíme: Nástupu dle dohody Zázemí silné stabilní a prosperující společnosti, která je již 25let na trhu. Práci v příjemném a moderním prostředí, přátelský a vstřícný kolektiv. Stravenkový paušál, občerstvení na pracovišti, firemní akce, Zašlete nám životopis s motivačním dopisem na e-mail: h.urbancova@seatolomouc.cz První kontakt je možný POUZE mailem.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt AUTOCENTRUM OLOMOUC s.r.o.
Horní lán 445 / 1
Slavonín
78301 Olomouc
Kontaktní osoba Jen písemně

Místo výkonu práce na mapě

Horní lán 445/1, 78301 Olomouc - Slavonín

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 178 uživatelů