Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Český telekomunikační úřad - Tehov

Pracovní pozice Odborný rada v odboru monitorování rádiového spektra SM 283

Místo výkonu práce K Radiostanici 104
25101 Tehov
Okres: Praha-východ
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Bakalářské
Mzda Od 27 650 do 40 740 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 04. 2023
Co říká Český telekomunikační úřad o pozici Upřesňující údaje: Český telekomunikační úřad podporuje rovnost žen a mužů a diverzitu v rozhodovacích pozicích. Z tohoto důvodu vítáme zájem žadatelek i žadatelů. Náplň práce: o Koordinace a usměrňováni výkonu dozoru nebo kontroly elektronických komunikací v celostátním měřítku. o Zajišťování výkonu kontroly a monitorování rádiového spektra a využívání rádiových kmitočtů s celostátní působností. o Výkon odborných a specializovaných činností s využitím měřící techniky a měřících vozů v terénu. o Koordinace odborných prací v rámci měření a vyhodnocování využití a obsazenosti rádiového spektra. o Vyhledávání zdrojů rušení a vzájemné nekompatibility rádiových kmitočtů a ukládání nápravných opatření dle kontrolního a správního řádu. o Spolupráce a koordinace výkonu kontroly rádiového spektra s ostatními orgány státní správy. o Samostatné provádění náročných technických prací nebo zajišťování dílčích odborných technických agend v oblasti kontroly a monitoringu rádiového spektra. o Řízení motorového vozidla při výkonu služby. Požadavky: o VŠ vzdělání v bakalářském studijním programu technického směru se zaměřením na elektrotechniku o řidičský průkaz skupiny B o zodpovědnost, preciznost, schopnost týmové spolupráce o samostatné řešení zadaných úkolů Zaměstnanecké výhody: služební poměr na dobu neurčitou o možnost dalšího odborného vzdělávání o 5 týdnu dovolené o plný úvazek o zaměstnanecké výhody (stravenkový paušál, příspěvek z FKSP, Multisport karta) o platové zařazení do 12. platové třídy o nástup možný 1. dubna 2023 Přihláška více informací: Výběrové řízení na služební místo odborného rady v odboru monitorování rádiového spektra, v oddělení monitorování rádiového spektra Tehov | Český telekomunikační úřad (ctu.cz) Obálka, resp. datová zpráva, obsahující žádost včetně požadovaných listin (příloh) musí být označena slovy: "Neotevírat" a slovy "Výběrové řízení na služební místo odborného rady v odboru monitorování rádiového spektra, v oddělení monitorování rádiového spektra Tehov (SM283)". Posuzovány budou žádosti o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo nebo žádosti o zařazení na služební místo podané ve lhůtě do 13. února 2023.
Typ pracovního poměru Služební poměr
Směnnost Dvousměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Český telekomunikační úřad
K Radiostanici 104
25101 Tehov
Kontaktní osoba Dis Jedličková

Místo výkonu práce na mapě

K Radiostanici 104, 25101 Tehov

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1250 uživatelů