Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Probační a mediační služba - Kladno

Pracovní pozice Administrativní pracovník/pracovnice

Místo výkonu práce náměstí 17. listopadu 2840
27201 Kladno
Okres: Kladno
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 10 200 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 15. 02. 2023
Co říká Probační a mediační služba o pozici Poloviční úvazek, doba určitá. Administrativní pracovník - středisko Probační a mediační služby Kladno Stručná náplň práce: Zajímavá a pestrá práce v administrativě, spolupráce s probačními úředníky, elektronická evidence a zakládání dokumentů, práce na PC s odborným programem, zaučení je samozřejmostí. Požadované vzdělání: ukončené středoškolské vzdělání s maturitou. Požadované znalosti a dovednosti: vysoké pracovní nasazení, flexibilitu, spolehlivost, pečlivost bezúhonnost, způsobilost k právním úkonům dobrá znalost práce na PC - zejména Word samostatnost při vykonávání práce. Výhodou: orientace v sociální a trestně - právní oblasti. Nabízíme: - zázemí stabilní organizace, platová třída 8 (Příloha č. 1 podle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisů), stupeň dle započitatelné praxe, - základní mzda bez započítané praxe a příplatků je v polovičním úvazku od 10.200 Kč. - příspěvek na stravování formou stravenek - přátelské a podporující pracovní prostředí - doba určitá od 15.2.2023 do 30.6.2023 s výhledem na možné prodloužení Práce vhodná zejména pro: studenty VŠ, absolventy či zájemce krátce po rodičovské dovolené. Další informace: strukturovaný životopis spolu s motivačním dopisem doručte nejpozději do 1.2.2023 na e-mail: hhudeckova@pms.justice.cz, v kopii osvejda@pms.justice.cz Výběrové řízení se uskuteční na středisku Probační a mediační služby v Kladně, předpokládaný termín dne 7.2.2023. Kontakt: Probační a mediační služba v Kladně adresa: Nám. 17. listopadu 2840, 272 01 Kladno Mgr. Hana Hudečková, pověřená vedením střediska tel.: 778 719 567 email: hhudeckova@pms.justice.cz. Nástup: po 15.2.2023 nebo dohodou.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - zkrácený úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Probační a mediační služba
náměstí 17. listopadu 2840
27201 Kladno
Kontaktní osoba Mgr. Eva Sedlaříková

Místo výkonu práce na mapě

náměstí 17. listopadu 2840, 27201 Kladno

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1297 uživatelů