Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

ARR - Agentura regionálního rozvoje, spol. s r.o. - Liberec

Pracovní pozice DATOVÝ/Á ANALYTIK/ANALYTIČKA

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc
Jiné výhody
Místo výkonu práce U Jezu 525 / 4
Liberec IV-Perštýn
46001 Liberec
Okres: Liberec
Co od Vás ARR - Agentura regionálního rozvoje, spol. s r.o. požaduje Dovednosti: Práce s PC
Práce s PC - tabulkový procesor (Excel)
Jazykové znalosti:
Angličtina - Aktivní
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 35 000 do 45 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 17. 01. 2023 do 31. 12. 2026
Co říká ARR - Agentura regionálního rozvoje, spol. s r.o. o pozici Hledáme do týmu Agentury regionálního rozvoje nového kolegu/kolegyni na pozici datový analytik. Hlavní náplní práce datového analytika bude rozvoj nově vznikajícího informačního a datového portálu Libereckého kraje. Hlavním úkolem datového analytika bude: - spolupráce na vzniku, rozvoji a provozu informačního a datového portálu; - komunikace se zástupci Krajského úřadu; - mapování dostupných dat z prostředí Krajského úřadu (případně dalších zapojených partnerů) a příprava publikačních plánů; - zpracování, katalogizace a zveřejňování datových sad ve formátu otevřených dat; - vytváření datových analýz a jejich prezentace; - postupná implementace nových funkcionalit (řešených interně i externě). Náš kandidát by měl mít: - výborné analytické myšlení a schopnost analyzovat problémy v širších souvislostech; - pokročilou schopnost zpracování, vyhodnocení a interpretace dat; - proaktivní přístup k úkolům (primárně technického charakteru); - velmi dobrou znalost práce na PC a pokročilou znalost MS Excel; - zájem o oblast informačních technologií a Smart City; - znalost programování a webdesignu (výhodou); - komunikační schopnosti v anglickém jazyce. Jsme ARR, odborná podpora kraje, regionu a jeho obyvatel: Zaměstnanecké výhody: - možnost osobního rozvoje v rámci dynamického týmu - 5 týdnů dovolené - pružná pracovní doba - odpovídající platové ohodnocení a příspěvek na stravování Nástup: předpokládaný nástup 1. 2. 2023 Hlásit se emailem. V případě zájmu o pozici zašlete Vaše CV a motivační dopis na email p.kocnarova@arr-nisa.cz nejpozději do 31. 01. 2023. Těšíme se na spolupráci! Kontaktní údaje: Evropský dům, U Jezu 525/4, 460 01 Liberec (www.arr-nisa.cz)
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt ARR - Agentura regionálního rozvoje, spol. s r.o.
U Jezu 525 / 4
Liberec IV-Perštýn
46001 Liberec
Kontaktní osoba Michaela Langová

Místo výkonu práce na mapě

U Jezu 525/4, 46001 Liberec - Liberec IV-Perštýn

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 491 uživatelů