Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

KAFIRA o.p.s. - Ostrava

Pracovní pozice Sociální pracovník / lektor sociální rehabilitace

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc
Jiné výhody (4 sick days, možnost osobního příplatku po zapracování, aj.)
Místo výkonu práce Nádražní 1110 / 44
Moravská Ostrava
70200 Ostrava
Okres: Ostrava-město
Co od Vás KAFIRA o.p.s. požaduje Dovednosti: Práce s PC (velmi pokročilá znalost práce na PC)
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B (aktivní řidič)
Požadovaný stupeň vzdělání Vyšší odborné
Mzda Od 25 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká KAFIRA o.p.s. o pozici 1. kontakt e-mailem: info@kafira.cz Požadavky: vyšší odborné vzdělání zaměřené na sociální práci a sociální pedagogiku, sociální a humanitární práci, sociálně právní činnost, charitní a sociální činnost nebo VŠ vzdělání v bakalářském, magisterském nebo doktorském studijním programu zaměřené na sociální práci, sociální politiku, sociální pedagogiku, sociální péči, sociální patologii, právo nebo speciální pedagogiku (sociální pracovník podle zákona 108/2006 Sb. o soc. službách), příp. pedagogické vzdělání (pedagog volného času, speciální pedagog podle zákona č. 563/2004 Sb., o pedagogických pracovnících, v aktuálním znění); velmi pokročilá znalost práce na PC; praxe výhodou, není podmínkou; aktivní přístup k práci, schopnost týmové práce, loajalita; samostatnost, spolehlivost, zodpovědnost; komunikační dovednosti; trestní bezúhonnost; ŘP sk. B - aktivní řidič; znalost příslušné legislativy (zákon č. 108/2006 Sb. o sociálních službách, vyhláška 505/2006 Sb.) Náplň práce: poskytování sociální služby sociální rehabilitace - péče a podpora osob se zrakovým a zrakovým kombinovaným postižením (realizace sociální rehabilitace, realizace nácviků práce s náročnou kompenzační pomůckou a práce s PC) Nabízíme: - nástupní plat nejméně 25 000 Kč (dle vzdělání a započitatelné praxe) - po zapracování možnost osobního příplatku - kreativní, zajímavou a samostatnou práci v příjemném pracovním kolektivu - 5 týdnů dovolené / rok - 4 dny Sick Days / rok a další zaměstnanecké výhody - možnost dalšího vzdělávání Nástup: ihned nebo dle domluvy Postup při výběrovém řízení: - zájemkyně/zájemce zašle strukturovaný životopis s motivačním dopisem na emailovou adresu info@kafira.cz - zájemkyně/zájemce zasláním údajů o své osobě souhlasí s jejich uchováním po dobu výběrového řízení, následně budou materiály skartovány - vybraní uchazeči budou pozváni k osobnímu pohovoru, který se uskuteční v KAFIRA o.p.s., středisko Ostrava, Nádražní 44, Moravská Ostrava KAFIRA o.p.s. je neziskovou organizací, která pomáhá lidem se zrakovým a zrakovým kombinovaným postižením. V současnosti rozšiřujeme náš pracovní tým o novou kolegyni/kolegu - sociálního pracovníka/lektora sociální rehabilitace.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt KAFIRA o.p.s.
Nádražní 1110 / 44
Moravská Ostrava
70200 Ostrava
Kontaktní osoba Mgr. Radim Miklas

Místo výkonu práce na mapě

Nádražní 1110/44, 70200 Ostrava - Moravská Ostrava

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 2003 uživatelů