Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Správa Národního parku České Švýcarsko - Krásná Lípa

Pracovní pozice Vedoucí oddělení kanceláře ředitele

Jaké výhody nabízíme: Naturální výhody
Dovolená navíc
Jiné výhody (příspěvky FKSP)
Místo výkonu práce Pražská 457 / 52
40746 Krásná Lípa
Okres: Děčín
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Magisterské
Mzda Od 25 280 do 40 120 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 17. 01. 2023
Co říká Správa Národního parku České Švýcarsko o pozici * Požadavky: Vysokoškolské vzdělání v magisterském nebo bakalářském studijním programu právnického nebo ekonomického zaměření, příp. jiného zaměření s odpovídající praxí; řidičské oprávnění skupiny B; trestní bezúhonnost; schopnost analytického myšlení; velmi dobrá uživatelská úroveň práce s PC; praxe ve veřejné správě výhodou Náplň práce: řízení činností oddělení kanceláře ředitele (např. personalistika, vzdělávání zaměstnanců, správa interních předpisů apod.); správa dílčího rozpočtu oddělení; nastavení a udržování vnitřního kontrolního systému dle požadavků zákona o finanční kontrole, ověřování jeho přiměřenosti a účinnosti; zajišťování oblasti boje proti korupci dle protikorupčních dokumentů vlády a interního protikorupčního programu; identifikace a vyhodnocování korupčních rizik; zajišťování oblasti poskytování právních služeb; komplexní zajišťování oblasti výkonu spisové služby dle zákona o archivnictví a spisové službě; nastavení a udržování systému zveřejňování smluv dle zákona o registru smluv; aktualizace organizačního řádu; ohlašování působnosti Správy NP v základním registru práv a povinností Hrubá mzda: výše platu se řídí Nařízením vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě (platová třída 11 – 12 v závislosti na náplni práce). Kontakt: e-mailem
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Správa Národního parku České Švýcarsko
Pražská 457 / 52
40746 Krásná Lípa
Kontaktní osoba Jiřina Skalová

Místo výkonu práce na mapě

Pražská 457/52, 40746 Krásná Lípa

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1979 uživatelů