Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Krajské ředitelství policie Olomouckého kraje - Prostějov

Pracovní pozice POLICISTA/POLICISTKA

Jaké výhody nabízíme: Jiné výhody
Místo výkonu práce Újezd 1658 / 12
79601 Prostějov
Okres: Prostějov
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Mzda Od 34 400 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká Krajské ředitelství policie Olomouckého kraje o pozici Osobní kontakt po telefonické domluvě Bc. Alena Nezhybová tel.: 974 781 400 nebo 724 895 264 (volat pouze v době Po-Pá 7:00-15:00 hod.). Životopis můžete zaslat na email: nabor.olomouc@pcr.cz. Místo výkonu práce: Krajské ředitelství policie Olomouckého kraje, Územní odbor Prostějov, Újezd 12, Prostějov. VHODNÉ PRO ABSOLVENTY STŘEDNÍCH ŠKOL S MATURITOU A STŘEDNÍCH ODBORNÝCH UČILIŠŤ S MATURITOU Žádáni jsou především fyzicky a psychicky zdatní, zdravotně způsobilí a trestně bezúhonní uchazeči, kteří splňují zákonné požadavky a kteří jsou připraveni pro výkon náročné a rizikové služby v nepřetržitém režimu. Nástup do služebního poměru je možný průběžně. Předpoklady přijetí do služebního poměru: státní občanství ČR, STŘEDOŠKOLSKÉ VZDĚLÁNÍ UKONČENÉ MATURITNÍ ZKOUŠKOU (nebo STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ S MATURITOU), trestní bezúhonnost. VÝHODY A BENEFITY PODLE ZÁKONA O SLUŽEBNÍM POMĚRU - Jistota platu - výhoda státního zaměstnavatele, u kterého vám nehrozí, že byste nedostal plat v termínu nebo dokonce vůbec. - Finanční jistota - plat v plné výši v době pracovní neschopnosti a v době ošetřování dítěte mladšího 10 let. - Jistota růstu platu - pravidelné a automatické navyšování platu podle odsloužených let. - Jistota místa - po 3 letech služební poměr na dobu neurčitou, možnost zůstat policistou až do věku 65 let. - Finanční benefit po 6 měsících od nástupu - nezdaněný NÁBOROVÝ PŘÍSPĚVEK 75.000 Kč. - Finanční benefit po ukončení služ. poměru - jednorázové odchodné už po 6 letech služby. - Finanční jistota po ukončení služ. poměru - doživotní výsluha už po 15 letech služby. - Výhody pro dostatečnou relaxaci a odpočinek - 6 týdnů dovolené ročně a fond pracovní doby pouze 37,5 hodiny týdně, po 15 letech služby dalších 14 dnů volna na sportovní aktivity nebo pobyt v lázních. - Další benefity - finanční příspěvky na stravu, na životní nebo důchodové pojištění, na sport nebo rekreaci, mnoho slev na zboží a služby (web Benefity PČR). - Široké možnosti kariérního růstu - po získání zkušeností na základním útvaru, možnost přejít například na službu kriminální policie a vyšetřování, na oddělení služební kynologie, stát se kriminalistickým technikem, operačním důstojníkem atd.
Typ pracovního poměru Služební poměr
Směnnost Nepřetržitý provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Krajské ředitelství policie Olomouckého kraje
Újezd 1658 / 12
79601 Prostějov
Kontaktní osoba Bc. Alena Nezhybová

Místo výkonu práce na mapě

Újezd 1658/12, 79601 Prostějov

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 2477 uživatelů