Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

TECNOCAP s.r.o. - Střížovice

Pracovní pozice mistr výroby

Místo výkonu práce 67
Střížovice
Okres: Jindřichův Hradec
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Mzda Od 40 000 do 50 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 17. 01. 2023
Co říká TECNOCAP s.r.o. o pozici Požadujeme: - zkušenost s řízením lidí z výroby - základní technické znalosti - schopnost práce s PC - MS Excel, Outlook na běžné uživatelské úrovni - třísměnný provoz, práce v hluku - zkušenost s Lean managementem, případně povědomí o obsahu BRC a HCCP požadavků auditů Pracovní náplň: - organizace práce na linkách, operativní určování priorit - zajištění plnění výrobního plánu, reakce a eskalace v případě problému na linkách - denní reporting - vedení týmu směny, hodnocení pracovníků, práce na rozvojových projektech - spolupráce s ostatními výrobními odděleními Nabízíme: - smlouva na dobu neurčitou - 25 dní dovolené - dotované závodní stravování (cena jídlo je 39,- Kč) - příspěvek na penzijní připojištění, mobilní tarify pro zaměstnance i jeho rodinu - 13. plat (při splnění podmínek dle Kolektivní smlouvy) - výroční bonus 3 000 - 17 000 Kč (dle odpracovaných let) - práci ve stabilní firmě s dlouholetou tradicí Kontakt: Lucie Řeřichová, l.rerichova@tecnocapclosures.com, tel. 384 373 164 TECNOCAP s.r.o., IČ 281 27 561, Střížovice 67, 378 53 Strmilov
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Třísměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt TECNOCAP s.r.o.
67
Střížovice
Kontaktní osoba Lukáš Chládek

Místo výkonu práce na mapě

Střížovice 67, Střížovice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 442 uživatelů