Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Město Jindřichův Hradec - Jindřichův Hradec

Pracovní pozice referent sociálních věcí - OSPOD

Místo výkonu práce Klášterská 135
Jindřichův Hradec II
37701 Jindřichův Hradec
Okres: Jindřichův Hradec
Požadovaný stupeň vzdělání Vyšší odborné
Mzda Od 25 000 do 37 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Město Jindřichův Hradec o pozici vzdělání VOŠ nebo VŠ v oboru sociální práce nebo péče (či jiné kvalifikační předpoklady stanovené v § 110, §116 a § 120 zák. č. 108/2006 Sb. o sociálních službách), bezúhonnost (výpis z Rejstříku trestů bez záznamu), zdravotní způsobilost, praktické zkušenosti z oblasti sociální práce, sociální péče nebo správních činností ve veřejné správě vítány, zvláštní odborná způsobilost výhodou, komunikační dovednosti, úroveň vystupování a jednání s lidmi, důslednost, kvalifikované a včasné plnění úkolů, flexibilita (přizpůsobení se změnám stylu a obsahové náplně práce), znalost práce na PC, řidičské oprávnění sk. B vítáno, schopnost a ochota dále se vzdělávat (vzdělávání zaměstnanců územních samosprávných celků). Předpoklady k podání přihlášky do výběrového řízení: Přihlášku může podat občan ČR nebo cizí státní občan s trvalým pobytem v ČR starší 18 let, který je svéprávný, bezúhonný a zdravotně způsobilý, ovládá úřední jazyk a splňuje výše uvedené předpoklady pro dané pracovní místo úředníka. Obsah, přílohy, způsob a termín podání přihlášky: Přihláška musí obsahovat, na jaké pracovní místo zájemce přihlášku podává, jméno, příjmení a titul, datum a místo narození, státní příslušnost, číslo dokladu totožnosti, datum a podpis zájemce. K přihlášce se připojí: - strukturovaný životopis obsahující dosavadní praxi, odborné znalosti a dovednosti týkající se požadovaných správních činností, - motivační dopis, - kopie výpisu z Rejstříku trestů ne starší 3 měsíců, - kopie dokladu o nejvyšším dosaženém stupni vzdělání (výpis z RT a úředně ověřená kopie dokladu o nejvyšším vzdělání se dokládá před případným nástupem). Přihlášky se podávají na podatelně MěÚ nebo zasílají na adresu: Městský úřad Jindřichův Hradec Klášterská 135/II Jindřichův Hradec PSČ 377 01 Přihlášky na předepsaném tiskopise (viz příloha) je nutné podat v zalepené obálce označené „Neotvírat – VŘ – pracovní místo – SOC – OSPOD“ nejpozději do pátku 17. února 2023 do 10.00 hod. Nabízíme: stabilní zaměstnání, zaměstnanecké benefity (příspěvek na stravování a na penzijní pojištění, flexi pass, sick days a další), možnost profesního růstu (vzdělávání v oboru).
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Město Jindřichův Hradec
Klášterská 135
Jindřichův Hradec II
37701 Jindřichův Hradec
Kontaktní osoba Petra Nováková Ištvánik

Místo výkonu práce na mapě

Klášterská 135, 37701 Jindřichův Hradec - Jindřichův Hradec II

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 406 uživatelů