Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Deutsche Börse Services s.r.o. - Praha

Pracovní pozice SAP Basis Engineer/ Senior Developer

Místo výkonu práce Praha
Okres: Hlavní město Praha
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Bakalářské
Mzda Od 120 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká Deutsche Börse Services s.r.o. o pozici Vaše povinnosti: o Údržba profilů a systémů SAP, správa certifikátů a řízení přístupu v prostředí DBG. o Každodenní monitorovací aktivity pro SAP Landscape (on premise, Cloud & SAAS řešení) o Implementujete a udržujete více instancí SAP, které tvoří prostředí SAP (vývoj, testování, školení a produkce), udržujete integritu prostředí SAP správou SAP TMS/CHARM, abyste zajistili správnou propagaci všech konfiguračních a vývojových objektů o Zavádění technických změn do prostředí pomocí strukturovaného přístupu, který Údržba profilů a systémů SAP, správa certifikátů a řízení přístupu v prostředí DBG. Vaše povinnosti: o Údržba profilů a systémů SAP, správa certifikátů a řízení přístupu v prostředí DBG. o Každodenní monitorovací aktivity pro SAP Landscape (on premise, Cloud & SAAS řešení) o Implementujete a udržujete více instancí SAP, které tvoří prostředí SAP (vývoj, testování, školení a produkce), udržujete integritu prostředí SAP správou SAP TMS/CHARM, abyste zajistili správnou propagaci všech konfiguračních a vývojových objektů o Zavádění technických změn do prostředí pomocí strukturovaného přístupu, který minimalizuje rizika a dosahuje vysoké spolehlivosti, dostupnosti a výkonu každé instance o Udržujete výkon SAP plánováním a prováděním strategií ladění SAP o Monitorujete všechny systémy SAP (pracovní procesy, uživatele, systémové protokoly, krátké výpisy, zámky, trasování vývojářů, trasování systému, místo na disku atd.) o Poskytujete podporu pro interní/externí audity Váš profil: o Znalost SAP Business Suite, různých modulů SAP a jejich vzájemných vztahů. o HANA L2, Solution Manager 7.2, Google Cloud Platform (GCP), ERP (včetně ECC 6 a S4), CRM (včetně CRM4, CRM7 a C4) a BW (včetně BW4). o Znalost firewallů, WAF a SAP Router. Zejména zabezpečení dat a sítě mezi cloudem a on-premise prostředím. o Upřednostňujeme zkušenost s migrací SAP OS/DB. SAP HANA databázové servery a aplikační servery o Preferovány jsou praktické zkušenosti s implementací a provozem ARIBA/Concur a SuccessFactors o Zkušenosti s automatizací v cloudových prostředích, jako je GCP a/nebo Azure. o Samostatnost, pečlivost a zodpovědnost je Vaší silnou stránkou a jste schopni práce pod tlakem a týmový hráč o Znalost Aj na komunikativní úrovni o V pracovní smlouvě bude uveden název pozice "Senior Developer"
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Deutsche Börse Services s.r.o.
Praha
Kontaktní osoba Agentura So-Ry s.r.o. Irena Rosenbergová

Místo výkonu práce na mapě

Praha

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1728 uživatelů