Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Okresní soud ve Znojmě - Znojmo

Pracovní pozice Zapisovatelé u soudu

Místo výkonu práce náměstí Republiky 585 / 1
66902 Znojmo
Okres: Znojmo
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 21 800 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023 do 31. 12. 2023
Co říká Okresní soud ve Znojmě o pozici Místo je vhodné i pro OZP, uchazeči musí splňovat podmínky: - bezvadného audiovizuálního příjmu informací, zachování hybnosti horních končetin a jemné motoriky, a ergonomických vlastností při sedavém zaměstnání. Zaměstnanecké výhody: - 5 týdnů dovolené, 4 dny indispozičního volna, pružná pracovní doba - příspěvek na stravování, příspěvek z FKSP na rekreaci Požadavky: - trestní a morální bezúhonnost - základní znalost práce na PC - aktivní a zodpovědný přístup k práci - časová flexibilita, spolehlivost a samostatnost - státní zkouška z psaní na klávesnici výhodou - uživatelská znalost práce na PC včetně znalosti psaní hmatovou metodou - výborná znalost českého jazyka - komunikativnost, slušné vystupování a ochota vzdělávat se. Pracovní náplň: - administrativní činnost - další práce dle pokynů nadřízeného K přihlášce k účasti ve výběrovém řízení přiložit: - ověřenou kopii dokladu o dosaženém vzdělání - výpis z rejstříku trestů ne starší než tři měsíce - strukturovaný profesní životopis uchazeče - písemný souhlas se zpracováním svých osobních údajů dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (GDPR) a zákona č. 110/2019 Sb. o zpracování osobních údajů. Po skončení výběrového řízení budou materiály s osobními údaji skartovány. Okresní soud ve Znojmě podporuje rovnost žen a mužů a diverzitu v rozhodovacích pozicích. Další informace podá: - Mgr. Milada Švejdová, ředitelka správy Okresního soudu ve Znojmě, tel. 515 266 251, reditelspravy@osoud.zno.justice.cz Termín nástupu: 1. března 2023 (ev. po dohodě). Platové zařazení: dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě v platném znění 7. platová třída nařízení vlády č. 341/2017 Sb. o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě v platném znění - příl. č. 1 (dle doložené započitatelné praxe), základ od 21.800 Kč (zaručená mzda dle ustanovení § 3 nařízení vlády č. 567/2006 Sb.) v platném znění + zvláštní přípatek ve výši 500 Kč, po zapracování další příplatek v podobě osobního ohodnocení. Další informace o průběhu výběrového řízení: Výběrové řízení proběhne dvoukolově: 1. posouzení a vyhodnocení předložených materiálů uchazečů. 2. ústní pohovor s uchazeči, kteří uspějí v prvním kole. O výsledku výběrového řízení bude každý uchazeč vyrozuměn. Lhůta pro přihlášení do výběrového řízení je stanovena do 15.2.2023 Přihlášky včetně požadovaných příloh je nutné zasílat poštou na adresu: Okresní soud ve Znojmě, nám. Republiky 1, 670 08 nebo elektronicky na adresu: reditelspravy@osoud.zno.justice.cz Předsedkyně Okresního soudu ve Znojmě si vyhrazuje možnost zrušit vyhlášené výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Absolventy
OZP s maximálně 2. stupněm invalidity
OZP s invaliditou 3. stupně (dříve TZP)
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Okresní soud ve Znojmě
náměstí Republiky 585 / 1
66902 Znojmo
Kontaktní osoba Mgr. Milada Švejdová

Místo výkonu práce na mapě

náměstí Republiky 585/1, 66902 Znojmo

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 2255 uživatelů