Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Domov pro seniory Krnov - Krnov

Pracovní pozice Vedoucí úseku sociálního a přímé péče

Místo výkonu práce Rooseveltova 2141 / 51
Pod Bezručovým vrchem
79401 Krnov
Okres: Bruntál
Požadovaný stupeň vzdělání Vyšší odborné
Mzda Od 29 620 do 43 330 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 05. 2023
Co říká Domov pro seniory Krnov o pozici Zákonné předpoklady: - Trestní bezúhonnost a způsobilost k právním úkonům - Státní občanství ČR, příp. cizí státní občan s trvalým pobytem a věkem nad 18 let Požadavky: - VŠ nebo VOŠ humanitního, ekonomického nebo právnického zaměření - Minimálně 2 roky praxe ve vedoucí pozici - Praxe v sociálních službách výhodou Ostatní požadavky: - Osobnostní zralost (nadhled, sebereflexe, pozitivita, vlídnost v kombinaci se schopností být rozhodný, přímý a předvídatelný, …aj.) - Pozitivní vztah k seniorům - Týmový hráč - Výborné komunikační dovednosti - Ochota a schopnost učit se novým věce Platové zařazení – 11.PT + individuální nastavení ostatních složek mzdy. Nabízíme 5 týdnů dovolené, příspěvek na stravné, penzijní připojištění, příspěvek na rekreaci, práci v příjemném prostředí a stabilitu zaměstnání. Možnost zajištění ubytování. Písemná přihláška do výběrového řízení musí obsahovat: Jméno, příjmení a titul Datum a místo narození Státní příslušnost Místo pobytu Domov pro seniory Krnov Rooseveltova 2141/51 794 01 Krnov příspěvková organizace Číslo občanského průkazu nebo číslo průkazu o povolení k pobytu, jedná-li se o cizího státního příslušníka Datum a podpis zájemce K přihlášce zájemce připojí: - Strukturovaný životopis s přehledem o dosavadních zaměstnáních a odborných znalostech a dovednostech týkajících se nabízené vedoucí pozice + reference z předchozích nebo stávajícího zaměstnání. - Motivační dopis pro předpoklad k dané pracovní pozici - Výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší 3 měsíců (nebo jeho ověřena kopie) - Úředně ověřenou kopii o nejvyšším dosaženém vzdělání - Souhlas se zpracováním osobních údajů – formulář ke stažení na webu organizace Přihlášku zájemce doručí na adresu: Domov pro seniory Krnov, k rukám ředitele, Františka Fojtíka, ul. Rooseveltova 2141/51, 794 01 Krnov s označenou obálkou „Výběrové řízení – vedoucí úseku sociálního a přímé péče – NEOTVÍRAT“. Své podklady zasílejte tak, aby je vyhlašovatel obdržel nejpozději 24. února 2023 do 12.00 hodin. Případné bližší informace Vám podá personalistka, paní Hana Havlíková (tel.: 554 684 636) nebo ředitel (tel.: 554 684 611). Z : 17.1.2023
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Domov pro seniory Krnov
Rooseveltova 2141 / 51
Pod Bezručovým vrchem
79401 Krnov
Kontaktní osoba Hana Havlíková

Místo výkonu práce na mapě

Rooseveltova 2141/51, 79401 Krnov - Pod Bezručovým vrchem

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 2095 uživatelů