Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

ERGOTEP, družstvo invalidů - Ostrava

Pracovní pozice Pracovník obchodu - OZZ/OZP

Místo výkonu práce Rudná 3114 / 114
Zábřeh
70030 Ostrava
Okres: Ostrava-město
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 15 000 do 20 900 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023 do 31. 01. 2024
Co říká ERGOTEP, družstvo invalidů o pozici VYHRAZENO pro OZZ, OZP. 1. kontakt telefonicky v PO - PÁ 6:00 - 14:30 h., e-mailem. Tel.: 469 660 912, e-mail: krivkova.t@ergotep.cz Jsme dlouholetým obchodním partnerem TESCOMY a právě díky této vzájemné spolupráci vlastníme několik prodejen, které jsou rozesety po celé České republice a nesou jméno této úspěšné značky. Máte zkušenosti s prodejem a nebojíte se mluvit se zákazníkem? Rádi pečete nebo vaříte a jste nakloněni novým vychytávkám, které znásobí váš požitek? Tak to jste na správném místě. Hledáme kolegyni nebo kolegu, kteří zapadnou do našeho přátelského týmu a podpoří růst české značky TESCOMA, která se pyšní kvalitou svých produktů a originálním designem. Naše úzká a dlouholetá spolupráce vytváří prostředí, které dává pocit rodinného zázemí. Co budete mít na starosti - Péči o zákazníka - Stanete se poradcem při výběru nejideálnějšího produktu - Vytvoříte útulné prostředí prodejny, díky kterému se zákazník bude cítit jako doma - Dohlížíte na to, aby měl zákazník pestrý výběr a regály nezely prázdnotou Něco na oplátku od nás: - Hlavní pracovní poměr - Zkrácený úvazek je pro nás samozřejmostí - Základní mzda + odměny, které závisí na vaší šikovnosti - Sleva na produkty TESCOMA - Pečlivě vás zaučíme a vším provedeme - Rodinné prostředí Vezměte si s sebou… - Pozitivní náladu a chuť komunikovat - Pracovitost a jistotu, že se na vás můžeme spolehnout - Čistý rejstřík - Důležité je vystupování Pracoviště: Prodejna Tescoma, Rudná 3114/114, 700 30 Ostrava Zaměstnanecké výhody: sleva na zboží Tescoma
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - zkrácený úvazek
Směnnost Dvousměnný provoz
Vhodné pro OZP s maximálně 2. stupněm invalidity
Adresa pro kontakt ERGOTEP, družstvo invalidů
Rudná 3114 / 114
Zábřeh
70030 Ostrava
Kontaktní osoba Jitka Teplá

Místo výkonu práce na mapě

Rudná 3114/114, 70030 Ostrava - Zábřeh

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 2072 uživatelů