Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Sdružení TULIPAN, z.s. - Semily

Pracovní pozice Team leader-montážní práce

Jaké výhody nabízíme: Podnikové stravování
Zvláštní prémie
Jiné výhody (služební telefon)
Místo výkonu práce Bítouchovská 1
51301 Semily
Okres: Semily
Co od Vás Sdružení TULIPAN, z.s. požaduje Dovednosti: Práce s PC
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 25 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 26. 01. 2023 do 04. 06. 2023
Co říká Sdružení TULIPAN, z.s. o pozici TEAM LEADER - PŘEDÁK - MONTÁŽNÍ PRÁCE Sdružení TULIPAN, z.s. (nezisková organizace) Místo pracoviště: Bítouchovská 1, Semily Ukázat mapu Pracovní poměr: práce na plný úvazek Smluvní vztah: pracovní smlouva (na dobu určitou) Vzdělání: odborné vyučení bez maturity Benefity: bonusy/prémie, sleva na firemní výrobky/služby, vzdělávací kurzy, školení, závodní stravování, zvýhodněné půjčky zaměstnancům Vhodné i pro: OZP s docházením do firmy (ostatní) Sdružení TULIPAN provozuje chráněné dílny, kde zaměstnává osoby se zdravotním znevýhodněním. Doplňujeme a posilujeme svůj tým na pozici: TEAM LEADER - PŘEDÁK - MONTÁŽNÍ PRÁCE (vhodné i pro osoby se zdravotním hendikepem) Náplň práce: dohled a zajištění vytíženosti cca 10 podřízených zaměstnanců, určení a kontrola dodržování stanovených norem komunikace se zákazníkem, organizace a udržování skladových zásob, řešení reklamací řešení operativních výrobních problémů zaškolování nových zaměstnanců zajištění související logistiky Požadujeme: min. 1 rok zkušeností na obdobné pozici ve výrobní společnosti, automotive výhodou uživatelská znalost práce na PC řidičský průkaz kategorie B spolehlivost, důslednost, samostatnost, zodpovědnost organizační a komunikační schopnosti nutná - zkušenost s vedením týmu lidí, schopnost motivovat podřízené Nabízíme: služební telefon práce ve stabilní společnosti se smysluplným sociálním posláním 25 dní dovolené po 1 odpracovaném roce možnost finančního růstu možnost dalšího profesního vzdělávání kontakt: e-mailem, telefonicky 8:30 - 13:30,
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro OZP s maximálně 2. stupněm invalidity
OZP s invaliditou 3. stupně (dříve TZP)
Adresa pro kontakt Sdružení TULIPAN, z.s.
Bítouchovská 1
51301 Semily
Kontaktní osoba Slavěna Horňáková

Místo výkonu práce na mapě

Bítouchovská 1, 51301 Semily

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 2064 uživatelů