Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

CertiCon a.s. - Ostrava

Pracovní pozice SW TEST ENGINEER

Místo výkonu práce Hornopolní 3322 / 34
Moravská Ostrava
70200 Ostrava
Okres: Ostrava-město
Jazykové znalosti:
Angličtina - Aktivní (na úrovni B1-B2 )
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 35 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 4
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká CertiCon a.s. o pozici 25120 Vývojáři softwaru ZamK Kontakt: telefonicky 720 068 833, e-mailem denisa.honusova@certicon.cz, osobně po telefonické domluvě Pro našeho obchodního partnera vytváříme?software řídicích jednotek v?automobilovém průmyslu. Tyto jednotky se?používají v nákladních vozidlech, traktorech, autobusech a osobních vozidlech předních světových výrobců. Zabýváme se také elektromobilitou. Co tedy konkrétně budete dělat? Analyzovat požadavky na funkcionalitu SW. Navrhovat testovací scénáře pro nové nebo stávajících SW komponenty. Komunikovat s vývojovým týmem a koordinátorem projektu. Provádět testování SW s použitím zajímavých automotive nástrojů. Hledat chyby v systémech a navrhovat jejich řešení. Analyzovat výsledky testů a reportovat je internímu zákazníkovi. Testovací prostředí a technologie EXAM (Python). Prostředí SIL, HIL, miniHIL a možnost používat reálný HW. Automotive nástroje (Vector CANoe, CANape, CANalyzer). Požadavky Zkušenosti s testováním. Zájem o oblast automotive. AJ alespoň na úrovni B1-B2 se zaměřením na technickou angličtinu. Výhodou Výhodou zkušenosti s vývojem embedded SW. Výhodou zkušenosti s testovaním za pomocí simulátorů (SIL, HIL, apod.). Výhodou znalost programocích jazyků (Python, C/C++). Výhodou znalost nástrojů pro správu verzí (GIT, SVN, ClearCase). Co nabízíme? Flexibilní pracovní dobu s možností až 3 dny home office týdně. Moderní kanceláře v budově The Orchard blízko centra města. Zastávka MHD přímo před budovou. Pokud do práce jezdíte autem, potěší Vás možnost parkování v areálu budovy. Pro sportovce máme vlastní kolárnu i sprchy. Neformální atmosféru, lidský přístup a skvělý kolektiv, vzájemně se podporujeme a táhneme projekt dopředu. Relax zónu kde pořádáme různé formální, ale i neformální setkání. Jak nás vnímají ti, co už u nás pracují, se dočtete zde: https://makejvit.cz/lide/ Benefity viz?https://www.makejvit.cz/#benefity Benefity: Multisport karta, Penzijní pojištění, Stravenkový paušál, Bezúročné půjčky, Coffee & Lounge, Týden dovolené navíc, Jazykové kurzy, Sick days, Finanční podpora při dlouhodobé nemoci, Hrazené studijní volno, Pružná pracovní doba, Relax zóny, Možnost práce mimo pracoviště
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt CertiCon a.s.
Hornopolní 3322 / 34
Moravská Ostrava
70200 Ostrava
Kontaktní osoba Denisa Honusová

Místo výkonu práce na mapě

Hornopolní 3322/34, 70200 Ostrava - Moravská Ostrava

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 731 uživatelů