Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

CertiCon a.s. - Ostrava

Pracovní pozice DEVOPS ENGINEER

Místo výkonu práce Hornopolní 3322 / 34
Moravská Ostrava
70200 Ostrava
Okres: Ostrava-město
Jazykové znalosti:
Angličtina - Aktivní (komunikativní úroveň)
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 35 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 4
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká CertiCon a.s. o pozici 25120 Vývojáři softwaru ZamK Kontakt: telefonicky 720 068 833, e-mailem denisa.honusova@certicon.cz, osobně po telefonické domluvě Pro obchodního partnera v oblasti automotive se zabýváme tvorbou desktopových aplikací, vývojem a správou DevOps nástrojů, které se následně používají pro efektivní práci ve složitém procesu tvorby výsledného zdrojového kódu. Tyto aplikace následně zjednodušují práci dalším desítkám zaměstnanců pracujících na zdrojovém kódu tzv. "Basic SW" v oblasti automotive. Náplň práce Hledáme kolegy do teamu Continuous Integrations. Projekt je zaměřený na vývoj interních aplikací s využitím nástrojů CI/CD. V Azure DevOps připravujeme prostředí, které další týmy používají k automatizaci vývoje tzv. "Basic SW" pro řídicí jednotky převodovek. Co tedy konkrétně budete dělat? Za pomocí Azure DevOps a Pythonu připravovat automatizační skripty, které pomáhájí zrychlit a usnadnit proces vytváření výsledného kódu pro řídicí jednotky převodovek. Budete také implementovat sběr dat a jejich následnou vizalizaci v dashboardech. Vývojové prostředí Visual Studio, IntelliJ IDEA nebo Eclipse (dle preference). Používané technologie na projektech Azure DevOps (Azure Boards, Azure Pipelines, Azure Repos) Python MS Power BI Požadavky Znalost programovacího jazyka Python nebo Java Znalost CI/CD automatizačních nástrojů (např. Github, Jenkins) Zkušenosti s cloudovými řešeními (např. Openstack, Google, AWS) Zkušenosti s verzovacím systémem Git Znalost práce s relačními databázemi (např. Postgre SQL, MS-SQL) Výhodou zkušenosti s IaaS, PaaS, Ansible, Dockeru, Conan.io, jFrog Artifactory nebo CMake Angličtina na komunikativní úrovni Co nabízíme? Neformální atmosféru, lidský přístup a skvělý kolektiv. Zajímavou skupinu lidí s různými zkušenostmi a odpovědnostmi. Vzájemně se podporujeme a táhneme projekt dopředu. Relax zónu kde pořádáme různé formální, ale i neformální setkání. Jak nás vnímají ti, co už u nás pracují, se dočtete zde: https://makejvit.cz/lide/ Benefity viz https://www.makejvit.cz/#benefity Benefity: Multisport karta, Penzijní pojištění, Stravenkový paušál, Bezúročné půjčky, Coffee & Lounge, Týden dovolené navíc, Jazykové kurzy, Sick days, Finanční podpora při dlouhodobé nemoci, Hrazené studijní volno, Pružná pracovní doba, Relax zóny, Možnost práce mimo pracoviště
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt CertiCon a.s.
Hornopolní 3322 / 34
Moravská Ostrava
70200 Ostrava
Kontaktní osoba Denisa Honusová

Místo výkonu práce na mapě

Hornopolní 3322/34, 70200 Ostrava - Moravská Ostrava

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 855 uživatelů