Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

KM konsult s.r.o. - Kroměříž

Pracovní pozice Pracovník údržby

Místo výkonu práce Na Sádkách 3572 / 2a
76701 Kroměříž
Okres: Kroměříž
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 23 000 do 30 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023 do 31. 01. 2024
Co říká KM konsult s.r.o. o pozici Pracoviště Kroměříž - Náplň práce: provádění preventivní údržby zařízení a příslušenství v kovošrotu (oprava palet, boxů atd.) - Požadujeme: vyučení, praxe v oboru, oprávnění na VZV a svářečský průkaz na CO2 výhodou, spolehlivost, samostatnost, zručnost, aktivní a pozitivní přístup k práci - Nabízíme: práci na HPP, pracovní smlouva na dobu určitou 1 rok s možností prodloužení, motivační finanční ohodnocení - prémie, dle pracovních výsledku, závodní stravování a další benefity - Přihláška formou zaslaného životopisu na adresu: zdenek@kmkonsult.cz nebo kontaktu na tel. +420 777 776 355 p.Večerka - Pracovní místo je zprostředkováváno agenturou práce. Pro výběrové řízení na výše uvedenou pracovní pozici bude KM konsult s.r.o., jakožto správce, zpracovávat Vámi poskytnuté osobní údaje, a to v souladu s obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679. Odpovědí na tento inzerát poskytujete správci souhlas a své osobní údaje za účelem a po dobu realizace výběrového řízení. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Neurčeno
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt KM konsult s.r.o.
Na Sádkách 3572 / 2a
76701 Kroměříž
Kontaktní osoba Adéla Valníčková

Místo výkonu práce na mapě

Na Sádkách 3572/2a, 76701 Kroměříž

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1544 uživatelů