Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

siliXcon s.r.o. - Biskupice

Pracovní pozice Vývojáři aplikací

Místo výkonu práce 69
76341 Biskupice
Okres: Zlín
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 40 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 15. 01. 2023
Co říká siliXcon s.r.o. o pozici Pracoviště: Biskupice 69, 763 41 Biskupice externě: Svatovítské nám. 159, 393 01 Pelhřimov nebo možnost práce na dálku, kdekoliv po CZ či světě. Požadované dovednosti: - Dobrá znalost jazyka C, zkušenosti s vývojem firmwaru v reálném čase pro řídicí aplikace - Dobrá znalost Gitu a související infrastruktury údržby zdrojů - Schopnost týmové hry, angličtina na úrovni plynulé komunikace je výhodou - Vhled do fyziky a / nebo dynamických systémů nebo řízení motoru je výhodou Odpovědnosti: - Vytváření nové aplikace podle zadání od managementu / zákaznické podpory - Úprava stávající aplikace podle zadání od managementu / zákaznické podpory - Udržování a dokumentace existující aplikace podle pravidel definovaných devel týmem - Poskytování zpětné vazby devel týmu ohledně doporučených změn funkčnosti, vylepšení atd. - Poskytování zpětné vazby zadavateli o provedené práci se správnou dokumentací - Definice testovacích postupů / aplikace (nejrůznějšími způsoby, od unit testů až po hardwarové black-box testy)
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro OZP s maximálně 2. stupněm invalidity
OZP s invaliditou 3. stupně (dříve TZP)
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt siliXcon s.r.o.
69
76341 Biskupice
Kontaktní osoba Martin Plášek

Místo výkonu práce na mapě

Biskupice 69, 76341 Biskupice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 957 uživatelů