Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

KM konsult s.r.o. - Chropyně

Pracovní pozice Technik strojů a zařízení se zaměřením na vybavení pneuservisů

Místo výkonu práce J. Fučíka 669
76811 Chropyně
Okres: Kroměříž
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 29 000 do 40 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023 do 31. 01. 2024
Co říká KM konsult s.r.o. o pozici Pracoviště Chropyně - Popis práce - Instalace a servis strojů a zařízení. Provedení základního školení pro zákazníky, kteří budou stroje obsluhovat a udržovat. Příprava nových strojů a zařízení do prodeje. Spolupráce s obchodním oddělením při výběru a zařazování nových modelů do sortimentu. Poskytování vzdálené technické podpory pro zákazníky. Servisní výjezdy k zákazníkům za účelem provádění servisu a odstraňování závad na strojích u zákazníků - Požadujeme - ÚSV vzdělání, Zájem o práci, spolehlivost při plnění pracovních úkolů, Pozitivní přístup k řešení problémů, Technické vzdělání a zkušenost s prací na technických zařízeních, Schopnost dobře komunikovat se zákazníky a reprezentovat firmu, Řízení firemního dodávkového automobilu, Připravenost pravidelně cestovat po ČR a SR, Základní znalost práce s počítačem, zdravotní stav k výkonu práce - Nabízíme - Možnost profesního růstu, Práci se špičkovými technologiemi v oboru, pracovní smlouva na dobu určitou 1 rok s možností prodloužení - Vítáme - Platnou licenci pro práci na elektrických zařízeních, Znalost angličtiny - Přihláška formou zaslaného životopisu na emailovou adresu:zdenek@kmkonsult.cz nebo kontaktu na tel. +420777776355 p. Večerka. Po obdržení životopisu Vás bude kontaktovat personální oddělení a dohodne s Vámi další postup. Pracovní místo je zprostředkováváno agenturou práce. Pro výběrové řízení na výše uvedenou pracovní pozici bude KM konsult s.r.o., jakožto správce, zpracovávat Vámi poskytnuté osobní údaje, a to v souladu s obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679. Odpovědí na tento inzerát poskytujete správci souhlas a své osobní údaje za účelem a po dobu realizace výběrového řízení. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt KM konsult s.r.o.
J. Fučíka 669
76811 Chropyně
Kontaktní osoba Adéla Valníčková

Místo výkonu práce na mapě

J. Fučíka 669, 76811 Chropyně

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 922 uživatelů