Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

A.R.Technik spol. s r.o. - Zlín

Pracovní pozice Konzultant Informačního systému, specialista pro sítě, programátor

Místo výkonu práce nám. T. G. Masaryka 588
76001 Zlín
Okres: Zlín
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 30 000 do 45 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 15. 01. 2023
Co říká A.R.Technik spol. s r.o. o pozici Náplň práce: Analýza výrobních a skladových procesů u zákazníka Návrh řešení IS výroby, skladů a expedice pro zákazníka Nastavení, implementace, konzultace a školení IS pro výrobu, sklady a odbyt u zákazníka Poimplementační podpora uživatelů Programování zakázkových úprav IS (SQL) Návrh a nastavení sítě pro IS a průmyslové sítě u zákazníka Servis a údržba sítí, servis a údržba IS u zákazníka Požadavky: Analytické myšlení, komunikativnost, samostatnost Základní znalost programování a databází Přehled v oblasti ERP Znalost IS Karat výhodou ŘP sk. B, ochota cestovat i do zahraničí Znalost anglického jazyka min. úrovně A2 Ochota se trvale vzdělávat (programování, jazyková znalost, sítě apod.) Nabízíme: Nástupní mzda od 30 000,- Kč Kvartální prémie, roční odměny, mimořádné prémie a bonusy Mobilní telefon, notebook, služební auto Zkrácenou pracovní dobu 7,5 hod. Flexibilní začátek/konec pracovní doby Nástup možný ihned Místo výkonu práce: Žleby 625,763 02 Zlín, Nám. T.G. Masaryka 588, Zlín Příspěvky na jazykové vzdělávání dle vlastního výběru Příspěvky na sportovní a kulturní akce Příspěvky na stravování, občerstvení na pracovišti Příspěvek na penzijní nebo životní připojištění
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt A.R.Technik spol. s r.o.
nám. T. G. Masaryka 588
76001 Zlín
Kontaktní osoba Ing. Milena Vršková

Místo výkonu práce na mapě

nám. T. G. Masaryka 588, 76001 Zlín

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 618 uživatelů