Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Zdeněk Sviták - Luhačovice

Pracovní pozice PHP programátor + organizace výroby webových projektů

Místo výkonu práce Uherskobrodská 80
76326 Luhačovice
Okres: Zlín
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 20 000 do 35 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 15. 01. 2023
Co říká Zdeněk Sviták o pozici Hledáme do menšího teamu webové reklamní agentury človeka který má zkušenosti s PHP/MYSQL. Další náplní práce by byla i technická podpora pro stávající klienty a přerozdělování požadavků dále do teamu. Vše je o dohodě, osobních dispozicích a schopnostech. Sídlíme v Luhačovicích a požadavkem je být v kanceláři k dispozici většinu týdne + jeden den např. homeoffice. Projekty stavíme na vlastním RS, předpokládá se postupné načtení systému - kolegové poradí. Uchazeč by měl počítat s faktem, že jsme reklamní agentura, což je kreativní proces, tzn. nejedná se o práci v SW firmě kde je vše nalinkované. Máme stálý okruh klientů pro které pracujeme a sem tam řešíme práci pro nové. Informace o nás naleznete na www.taox.cz. Zaměstnanecké výhody: Možnost využívání filmové techniky a video dronů pro osobní potřebu. U zajímavých projektů možnost provize, pro schopné jedince možnost podílu ve firmě pokud se předvedou. Možnost delších dovolených. Kontaktujte emailem, telefonicky nebo osobně PO-PÁ od 12.00 do 15:00.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Zdeněk Sviták
Uherskobrodská 80
76326 Luhačovice
Kontaktní osoba Zdeněk Sviták

Místo výkonu práce na mapě

Uherskobrodská 80, 76326 Luhačovice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1330 uživatelů