Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

FAST ČR, a.s. - Zlín

Pracovní pozice Zástupce vedoucího prodejny PLANEO Elektro ZLÍN

Místo výkonu práce Sokolská 5300
76001 Zlín
Okres: Zlín
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Mzda Od 18 000 do 35 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 15. 01. 2023
Co říká FAST ČR, a.s. o pozici Požadavky: zkušenosti z maloobchodního prodeje min. 1 rok, v oboru elektro výhodou, zkušenosti s vedením kolektivu, min. středoškolské vzdělání, znalost práce na PC (MS office, internet atd., SAP výhodou), prozákaznický přístup, orientace na výsledky, výborné komunikační, prodejní a manažerské dovednosti, pozitivní myšlení a chuť pracovat a učit se novému, časová flexibilita, trestní bezúhonnost, zdravotní způsobilost Náplň práce: aktivní vyhledávání a oslovování zákazníků na prodejně, nabídka, prezentace a prodej zboží, příslušenství a služeb zákazníkům, provozní činnosti na prodejně, zastupování vedoucího v jeho nepřítomnosti - řízení chodu prodejny, vedení a motivace zaměstnanců, plánování docházky, řízení skladových zásob včetně inventarizace, objednávání zboží, obousměrná komunikace s centrálou, regionálním manažerem, práce s vnitropodnikovými informačními systémy, aktivní spolupráce na marketingových aktivitách pobočkové sítě Nabízíme: práci v zázemí úspěšné české nadnárodní společnosti (více na www.planeo.cz a www.fastcr.cz ), směnnost krátký - dlouhý týden, propracovaný systém zaškolení a dalšího vzdělávání, reálnou možnost kariérního a profesního růstu, motivační výdělek dle vlastních schopností, neformální firemní kulturu, přátelský kolektiv, atraktivní zaměstnanecké slevy na prodávané výrobky, zvýhodněné úvěry pro zaměstnance, dodavatelské soutěže, firemní oblečení Své životopisy zasílejte na emailovou adresu: lucie.emrova@fastcr.cz
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Nepřetržitý provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt FAST ČR, a.s.
Sokolská 5300
76001 Zlín
Kontaktní osoba Lucie Emrová

Místo výkonu práce na mapě

Sokolská 5300, 76001 Zlín

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 874 uživatelů