Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Clearstream Operations Prague s.r.o. - Praha

Pracovní pozice Master Data Officer

Místo výkonu práce Praha
Okres: Hlavní město Praha
Jazykové znalosti:
Angličtina - Aktivní
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Bakalářské
Mzda Od 90 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká Clearstream Operations Prague s.r.o. o pozici Kontakt: e-mail: tatiana.kralovicova@clearstream.com Odpovědnosti o Spravujete a zajistíte transparentnost všech kmenových dat FA&C spolu s jasnou dokumentací (řízení, procesy, komunikace a spolupráce) o Spravujete a identifikujete rizika a problémy týkající se integrity modelu hlavních dat a navrhujete úpravy Master Data Governance a souvisejících pokynů, procesů a mapování souvisejících s údržbou a správou dat o Přispějete ke kvalitě kmenových dat zajištěním nepřetržitého monitorování kmenových dat a poskytováním odborných znalostí v oblasti odvozených iniciativ pro zlepšování dat o Konzultujete s různými obchodními jednotkami, týmy a sekcemi implementaci procesů, strategie a řešení Master Data Governance v rámci SAP MDG pro všechny objekty vlastněné doménou FA&C v souladu s Deutsche Börse Group Data Governance & Strategy o Průběžně budete poskytovat vstupy a odborné znalosti pro rozvoj centralizovaného portfolia služeb Master Data Maintenance přidáváním nových konceptů a technologií (katalogizace dat, glosáře, rozhraní, linie, správa Master Data API a mapování) Váš profil: o Vzdělání a/nebo školení v oblasti financí, obchodního managementu, správy dat, údržby dat a kvality dat o předchozí zkušeností ve vedoucích rolích (např. Product Owner v agilním prostředí, zpracování Master Data Maintenance, realizace strategie Master Data Quality, Project Management v oblasti Data Management) o Silné zkušenosti s prací s S4/HANA, SAP MDG. SAP CRM7, SAP C11, Microsoft Excel a další platformy a aplikace související s daty o Silné komunikační a analytické schopnosti o Schopnost pracovat v týmu i individuálně a zároveň podporovat kolegy o Očekáváme zkušenosti a pokročilé znalosti v oblastech správy dat, katalogizace dat a kvality dat a mapování a údržby obchodních procesů o Zkušenosti z první ruky s metodikami projektového řízení (Waterfall, agilní, hybridní) o Znalost RPA a ETL je výhodou o Odhodlání a nadšení být součástí rozhodování o přístupech Master Data Maintance s dopadem na celou společnost a zároveň s pokorou umět se neustále učit a naslouchat ostatním o Musí mluvit plynně anglicky:Němčina, čeština a /nebo francouština jsou výhodou
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Clearstream Operations Prague s.r.o.
Praha
Kontaktní osoba Irena Rosenbergová, Agentura So-Ry

Místo výkonu práce na mapě

Praha

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1663 uživatelů