Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

ASB SQUASH s.r.o. - Nový Jičín

Pracovní pozice Projektanti squashových kurtů

Místo výkonu práce Svatopluka Čecha 2088 / 13
74101 Nový Jičín
Okres: Nový Jičín
Co od Vás ASB SQUASH s.r.o. požaduje Dovednosti: Práce s PC
Práce s PC - textový editor (Word)
Práce s PC - tabulkový procesor (Excel)
Práce s PC - plánovací software (CAD pro projektování a konstruování, AutoCAD podmínkou)
Řidičský průkaz
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Jazykové znalosti:
Angličtina - Aktivní (Komunikativní znalost AJ. Další jazyk výhodou.)
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 30 000 do 36 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká ASB SQUASH s.r.o. o pozici z: 16.01.2023 Požadované vzdělání, odborné znalosti a dovednosti: - VŠ nebo SŠ technického směru - stavební příp. strojní - Orientace ve stavebnictví, znalost stavebních materiálů, stavebních a strojních konstrukčních zásad, stavební statiky a dynamiky výhodou - Komunikativní znalost AJ (nutná) a další jazyk výhodou - Znalost CAD software pro projektování a konstruování (AutoCAD podmínkou, Revit výhodou) - Uživatelská znalost práce na PC (Word, Excel, Outlook) - Zkušenosti s programováním v prostředí VisualBasic výhodou - Řidičský průkaz skupiny B Náplň práce: - Projektování squashových kurtů a jejich součástí - Příprava technických podkladů pro obchodní nabídky - Příprava technických podkladů pro výrobu, expedici a montáž - Technická jednání s domácími i zahraničními zákazníky - Inovace a vývoj výrobků Osobní požadavky: - Vysoké pracovní nasazení a flexibilita - Spolehlivost, důslednost - Schopnost týmové spolupráce - Komunikační, organizační a vyjednávací schopnosti - Rozhodnost, objektivita, smysl pro detail - Ochota přejímat odpovědnost - Ochota dále se vzdělávat Nástup: - Dle vzájemné dohody Mzda: - Nástupní mzda v závislosti na praxi a splnění požadavků 30.000 - 36.000 Kč - Další růst mzdy po ukončení zkušební doby v návaznosti na prokázané schopnosti a dosažené výsledky - Prémie dle dosažených výsledků Zaměstnanecké výhody: - Atraktivní zaměstnání ve stabilní společnosti s působností po celém světě - Využití jazykových znalostí - Možnost seberealizace a rychlého profesního růstu - Možnost aktivně se podílet na rozvoji společnosti - Výkonný a přátelský tým spolupracovníků - Finanční ohodnocení dle praxe a odborné kvalifikace - Zaměstnanecké výhody a benefity Kontakt: Lenka Bayerová, telefonicky ve dnech PO až PÁ od 7:00 do 16:00 hodin na č.: 556 767 360, 602 762 063, e-mail: bayerova@nosta.cz
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt ASB SQUASH s.r.o.
Svatopluka Čecha 2088 / 13
74101 Nový Jičín
Kontaktní osoba Lenka Bayerová

Místo výkonu práce na mapě

Svatopluka Čecha 2088/13, 74101 Nový Jičín

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 272 uživatelů