Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Kraj Vysočina - Jihlava

Pracovní pozice úřednice/úředník na úseku grantových programů se zaměřením na administraci grantových programů odboru regionálního rozvoje

Jaké výhody nabízíme: Jiné výhody (příspěvek na dopravu, penzijní připojištění, práce z domu, stravenkový paušál)
Místo výkonu práce Ke Skalce 5907 / 47
58601 Jihlava
Okres: Jihlava
Co od Vás Kraj Vysočina požaduje Dovednosti: Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání Vyšší odborné
Mzda Od 23 390 do 34 370 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 20. 02. 2023
Co říká Kraj Vysočina o pozici Požadujeme: - vysokoškolské vzdělání v bakalářském studijním programu nebo vyšší odborné vzdělání - znalost legislativy upravující činnost územních samosprávných celků, zejména znalost zákona č. 129/2000 Sb., o krajích (krajské zřízení), ve znění pozdějších předpisů - znalost problematiky řízení projektů financovaných ze strukturálních fondů EU - schopnost systémové práce a schopnost řešení problémů - schopnost analytického a logického myšlení - vysoké pracovní nasazení, samostatnost, pečlivost a spolehlivost, schopnost týmové práce - dobrou znalost běžného kancelářského software (MS Office, internet) Výhodou: - praktické zkušenosti s řízením projektů - vzdělání v ekonomickém oboru výhodou Nabízíme: - perspektivní pozici - zázemí stabilní organizace - pracovní poměr na dobu určitou - zástup za mateřskou, rodičovskou dovolenou - zahájení pracovního poměru možné po ukončení výběrového řízení - 10. platovou třídu, platové podmínky dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisů - odpovídající finanční ohodnocení, možnost nadtarifních a mimořádných složek platu - trvalou podporu profesního a osobního růstu, podporu k zapracování - vstřícné pracovní podmínky a pestrý benefitní program - příspěvek na sportovní, kulturní, vzdělávací aktivu dle vlastního výběru Reagovat na toto výběrové řízení můžete nejdéle do 13. 2. 2023 do 12.00 hod. e-mailem nebo telefonicky (pondělí - pátek 7.00 - 15.00 hod.). Bližší informace najdete na https://www.kr-vysocina.cz/chci-pracovat-pro-kraj-vysocina/ds-305126/p1=122716.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Kraj Vysočina
Ke Skalce 5907 / 47
58601 Jihlava
Kontaktní osoba Jana Činčárová

Místo výkonu práce na mapě

Ke Skalce 5907/47, 58601 Jihlava

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 901 uživatelů