Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Správa Krkonošského národního parku - Vrchlabí

Pracovní pozice Elektrikář - elektrikářka, údržbář - údržbářka

Místo výkonu práce Dobrovského 3
54301 Vrchlabí
Okres: Trutnov
Co od Vás Správa Krkonošského národního parku požaduje Dovednosti: Činnosti dle vyhlášky 50/78 Sb.
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 25 000 do 30 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká Správa Krkonošského národního parku o pozici ELEKTRIKÁŘ/KA - ÚDRŽBÁŘ/KA Popis pracovní pozice: - provádění opravy a běžné údržby budov, elektroinstalací, strojů a zařízení v majetku KRNAP - provádění odstraňování závad na elektroinstalacích, úpravy, změny či doplňování - provádění běžné údržby budov a majetku v rámci pracovní skupiny - provádění údržby expozic v rámci muzei či expozic KRNAP - v rámci pracovní činnosti časté služební cesty vozidlem do 3,5t Místo výkonu práce je na celém území NP se zázemím ve Vrchlabí. Požadavky: - praxe v oboru elektro - zručnost - platná zkouška o odborné způsobilosti v elektrotechnice z vyhlášky č. 50/1978 Sb. - řidičský průkaz skupiny B je podmínkou - časté služební cesty - flexibilita a schopnost řešit nestandardní požadavky, odpovědnost, důslednost, organizační a komunikační schopnosti - morální a občanská bezúhonnost - fyzické předpoklady pro pohyb v horském terénu - chuť se učit novým trendům Nabízíme: - pestrou práci ve vnitřním i ve venkovním prostředí v rámci území národního parku - odpovídající finanční ohodnocení na základě délky praxe dle Přílohy č. 1 k nařízení vlády č. 341/2017 Sb., platné pro zaměstnance uvedené v § 5 odst. 1, v platném znění - patová třída 5 v rozsahu 25.000 - 30.000,-- Kč - vzdělávání (profesní školení) - pracovní úvazek 1 - pracovní smlouva bude uzavřena na dobu určitou v délce jeden rok s možností jejího následného prodloužení - výhody zaměstnanců státní organizace (5 týdnů dovolené, stravenkový paušál, FKSP, pracovní oblečení…) Přihláška musí obsahovat: - jméno, příjmení, datum a místo narození, státní příslušnost, místo trvalého pobytu, kontaktní adresu, telefonické a případně e-mailové spojení K přihlášce je nutno přiložit: - strukturovaný životopis - kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání, prokázání splnění požadavku na odbornou způsobilost - výpis z rejstříku trestů (ne starší dvou měsíců) Místo výkonu práce, předpokládaný termín nástupu: - Vrchlabí, 01. 03. 2022 - dle možností uchazeče Přihlášku včetně všech příloh je možné doručit osobně nebo poštou na adresu organizace v obálce označené jako "Výběrové řízení - elektrikář/ka - údržbář/ka" a to do 10. 02. 2023 do 12:00 hod. K pohovoru budou uchazeči vyzváni prostřednictvím e-mailu nebo telefonicky. Bližší informace poskytne: Martina Hrochová, tel. 499456616, gsm.: +420737225401, e-mail: mhrochova@krnap.cz Ing. Pavel Sittek, tel. gsm. +420775651798, e-mail. psittek@krnap.cz Mgr. Luděk Khol, tel. 499456611, gsm.: +420737217101, e-mail: lkhol@krnap.cz Upozornění: Upozorňujeme, že zaměstnanec Správy KRNAP nesmí být dle §303, odst. 3 zákoníku práce (zákon 262/2006 Sb. v platném znění) členem řídících nebo kontrolních orgánů právnických osob, provozujících podnikatelskou činnost. Správa KRNAP si vyhrazuje právo nevybrat žádného uchazeče nebo zrušit výběrové řízení.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
OZP na vozíku (bezbariérový přístup)
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Správa Krkonošského národního parku
Dobrovského 3
54301 Vrchlabí
Kontaktní osoba Martina Hrochová

Místo výkonu práce na mapě

Dobrovského 3, 54301 Vrchlabí

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1391 uživatelů