Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Okresní soud v Písku - Písek

Pracovní pozice ASISTENT/KA SOUDCE

Místo výkonu práce Velké náměstí 121 / 17
Vnitřní Město
39701 Písek
Okres: Písek
Co od Vás Okresní soud v Písku požaduje Dovednosti: Práce s PC - základní dovednosti PC
Práce s PC - textový editor (Word)
Práce s PC - tabulkový procesor (Excel)
Práce s PC - internet a elektronická pošta
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Magisterské
Mzda Od 29 410 do 43 370 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká Okresní soud v Písku o pozici Místo výkonu práce: Okresní soud v Písku, Velké náměstí 121/17, 397 41 Písek. Požadavky: - státní občanství České republiky - plná svéprávnost - trestní a morální bezúhonnost - dosažené vysokoškolské vzdělání získané v magisterském studijním programu v oboru právo na vysoké škole v České republice - znalost práce na PC: MS Office, Outlook - samostatnost, pečlivost, komunikační schopnosti, odpovídající vystupování. Náplň práce: - výkon jednotlivých úkonů soudního řízení z pověření soudce, pokud tak stanoví zvláštní právní předpis nebo rozvrh práce, včetně vyhotovování konceptů rozhodnutí - podílení se na rozhodovací činnosti soudu v rozsahu stanoveném zvláštním právním předpisem pro vyšší soudní úředníky. Platové zařazení: - dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., ve znění pozdějších předpisů - 13. platová třída (od 29 410 Kč do 43 370 Kč dle započitatelné délky praxe) + zvláštní příplatek dle § 8 uvedeného nařízení vlády. Zaměstnanecké výhody: - možnost osobního příplatku po zapracování - pět týdnů dovolené na zotavenou - pět dnů indispozičního volna/rok - příspěvek na stravování, příspěvek na volnočasové aktivity - vzdělávací aktivity pořádané Justiční akademií v Kroměříži v rámci pracovní doby. Nástup možný od 1. 3. 2023. Pracovní poměr bude sjednán na dobu určitou se zkušební dobou. K přihlášce k účasti ve výběrovém řízení uchazeč/ka musí předložit: - strukturovaný životopis - motivační dopis - kopii dokladu o dosaženém vzdělání - vyplněný a podepsaný Souhlas se zpracováním osobních údajů (nalezneta na: https://www.justice.cz/web/okresni-soud-v-pisku/volna-mista) Lhůta pro podání přihlášek do výběrového řízení: do 30. 1. 2023. Přihlášky: písemně na adresu - Okresní soud v Písku, Velké náměstí 121/17, 397 41 Písek, k rukám ředitelky správy soudu Ing. Evy Lisové nebo osobně na podatelnu Okresního soudu v Písku. Obálku označte "Výběrové řízení - asistent/ka soudce". elektronicky - do datové schránky Okresního soudu v Písku (ID: tm2abu5) nebo e-mailem podepsaným zaručeným elektronickým podpisem uchazeče na e-mailovou adresu elisova@osoud.psk.justice.cz. V 1. kole výběrového řízení budou posouzeny písemné přihlášky uchazečů. Ve 2. kole výběrového řízení se budou konat ústní pohovory s vybranými uchazeči. Předsedkyně okresního soudu si vyhrazuje právo výběrové řízení zrušit, případně nevybrat žádného z uchazečů.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Okresní soud v Písku
Velké náměstí 121 / 17
Vnitřní Město
39701 Písek
Kontaktní osoba Ing. Eva Lisová

Místo výkonu práce na mapě

Velké náměstí 121/17, 39701 Písek - Vnitřní Město

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1451 uživatelů